yummy_mummy parašė:
Mes gyvename ne Lietuvoje![]()
Taigi... reik tada padaryt kad viens i kita ziuretu
yummy_mummy parašė:
Taigi... reik tada padaryt kad viens i kita ziuretu
yummy_mummy parašė:
Dristu paneigt. Traukinukas musu su sportines dalim matai viska. Nes sukti gali vienas priesais kita,bei atvirksciai. Bet dabar ieskom kelionem vezimo, tai ziurim salia vienas kito.
kazkaip as tiek uz traukinuka tiek salia vienas kito...
85.edita parašė:
Taigi... reik tada padaryt kad viens i kita ziuretu![]()
Vis tiek vienas bus zemiau kito
Tiesiog man niekad nepatiko traukinukai. Vienintelis modelis traukinuko vertas demesio, tai Jane. Tik jis be lospiu, bet auto kedutes ir sedimos dalys abidvi viename aukstyje. Tad toki dar svarstyciau. Kitus is karto su vyru atmetem.
kruopele parašė:
Baltapuke22, as ir planuoju eit. Eisiu su vyru. Nuo Kovo men. Mes is Kauno, kaip tik domiuosi kur galima lankytis su leliukais
kruopele parašė:
Baltapuke22, as ir planuoju eit. Eisiu su vyru. Nuo Kovo men. Mes is Kauno, kaip tik domiuosi kur galima lankytis su leliukais
Tai labai idomu jeigu kazka issirinksit ar suzinosit pasidalinkit su manim, is anksto dekoju ;)
baltapuke22 parašė:
Tai labai idomu jeigu kazka issirinksit ar suzinosit pasidalinkit su manim, is anksto dekoju ;)
Jus ir is Kauno?
butinai pranesiu, gal susitiksim! Kaip suneliai auga?
yummy_mummy parašė:
Vis tiek vienas bus zemiau kitoTiesiog man niekad nepatiko traukinukai. Vienintelis modelis traukinuko vertas demesio, tai Jane. Tik jis be lospiu, bet auto ked…
Abc zoomo tas kur yz nugaros yra auksciau todel abu viska mato... Naudojon tik kaip spirtinuka ir su autojedutem ir niekad nebuvi jokiu problemu
vienintelia trukumas kad kai jau vaikai sunkus ir koks sniegas ledas tai ji valdyt jegos reikia daugiau
Zuikio zmona parašė:
O man idomu, kaip pvz parduotuvese posukius tarp lentynu sekasi su traukinuku iveikt? Kelt/nukelt nuo saligatvio?
Parduotuves ar bordiurai su zoomu niekad nebuvo problema Easy!!! Musu rajonas kalnas pakalne, gatves nevalomos tai kai prisnigdavo tai laviruot ir posukius daryt budavo ka veikt
visgi vaikai 20 kg per abu plius vezimas 10 kg...
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai