elija162 parašė:
O sakykim as dekretiniu pasiemu vieniems metams moka100 proc, paskirta menesiui 400e, o kai gimsta du gal tada dvigubinasi, ar ne? Cia kalbu apie tai kai esu isdir…
Ne, aukščiau 100% nemoka, nesvarbu du ar trys vaikai,
elija162 parašė:
O sakykim as dekretiniu pasiemu vieniems metams moka100 proc, paskirta menesiui 400e, o kai gimsta du gal tada dvigubinasi, ar ne? Cia kalbu apie tai kai esu isdir…
femme fatale parašė:
O galetu
elija162 parašė:
O galetu![]()
Galetu moketi 140%, kai viena mama iseina atostogu vaikucius auginti, nes uz viena vaika juk moka 70%, bet deja mes siuo atzvilgiu dvynuku mamos nuskriaustos, nes kazkada pries krizini laikotarpi mokedavo ir dekretines dvigubas ir uz abu vaikus pasalpas dvigubai, reikia dvynuku mamoms netyleti
ziedunee parašė:
Galetu moketi 140%, kai viena mama iseina atostogu vaikucius auginti, nes uz viena vaika juk moka 70%, bet deja mes siuo atzvilgiu dvynuku mamos nuskriaustos, nes k…
taip.. o jeigu atlyginimas didesnis uz lubas, negauni ir 70%, taigi, iseina kad islaidu padideja o pinigu sumazeja
o imokoms i sodra tai lubu nera.. ir ka cia padarysi..
ievukas5 parašė:
taip.. o jeigu atlyginimas didesnis uz lubas, negauni ir 70%, taigi, iseina kad islaidu padideja o pinigu sumazejao imokoms i sodra tai lubu nera.. ir ka cia pa…
Tai va tokia ta musu valdzia
Kristiut parašė:
labas mamytes as su klausimu mano dvynukai dar labai naziukai maitinu pati pueno turiu nors pati apetito visai neturiu turiu prisiversri valgyti bet svoriukai auga …
Kiek zinau, po gimimo normalu, kad svoris nukrenta, jei nukrenta iki kritines ribos t.y. 10 % nuo gimimo svorio, tada liepia primaitinti, bent jau man taip buvo, nes po CP savaite velavo pienas ir svoriukai buvo pakrite iki tos ribos
Kristiut parašė:
labas mamytes as su klausimu mano dvynukai dar labai naziukai maitinu pati pueno turiu nors pati apetito visai neturiu turiu prisiversri valgyti bet svoriukai auga …
Mum sake normalu nuo 200-250g I savaite .
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai