Joringė parašė:
Aš gėriau, man rodos 11nr, bet kad važiuojat pas ją asmeniškai tai labai gerai, parinks tiksliau, gal šiaip ką dar patars. Gal ir pasidalintumėt įspūdžiais grįžusi?…
Būtinai tik aš ne vien dėl endo vaziuoju ;)
Joringė parašė:
Aš gėriau, man rodos 11nr, bet kad važiuojat pas ją asmeniškai tai labai gerai, parinks tiksliau, gal šiaip ką dar patars. Gal ir pasidalintumėt įspūdžiais grįžusi?…
Būtinai tik aš ne vien dėl endo vaziuoju ;)
Sveikos damos :). As su tokiu klausimu. Ar esat kuri gerus agnufem? Zodziu snd buvau pas gine , nes itariau kad gali but man ta nelemta endometrioze. Papasakojus simptomus gydytoja tam pritare,kad ko gero yra. Cistu jokiu nera. Gimda viskas tvarkoj. Mate folikula graziausia kiausidej tai ov ne uz kalnu. Ejau pirmiausia del vos ne pastovaus maudimo pilvo apacioj. Tai ji mam patare kad geriausia butu pastoti. To ir siekiu jau kuris laikas. Arba pagert kontraceptikus 3men, kadangi as ju nenoriu ir planuoju zirni, tai pasiule nusipirkt Agnufem, sako sumazins visus tuos nemalonius skausmus,pilvo putima,nuotaiku svyravima, zdz palengvins pms. Sake, kad net jei ir pastociau nieko tokio,galiu ji gert nes augalinis. Tai nulekiau nusipirkau ir db skaitau lapeli, o ten parasyta,kad nescioms negalima ir dar ! kad jis gali tureti neigiamos itakos vaisingumui. Nu tai po galais.... nesuprantu. Zino kad baisiausiai laukiu leliaus ir tokias tabletes israse. Net pasimeciau. Gerti ar ne...
Kaiva parašė:
Sveikos damos :). As su tokiu klausimu. Ar esat kuri gerus agnufem? Zodziu snd buvau pas gine , nes itariau kad gali but man ta nelemta endometrioze. Papasakojus si…
Aš žinokit mečiau arbatas gert iškart vos teigiamas testas buvo. Maža kas. Ne apie visus augalus žinome ir negalime žinoti be atitinkamo išsilavinimo. Nėštumo metu organizmas pats gydosi. Tai jei pastosit, tai ir nutraukit jų vartojimą, o kol kas, kol nėštumo nėra, gerkit. O kas per sudėtis tų vaistų?
Joringė parašė:
Aš žinokit mečiau arbatas gert iškart vos teigiamas testas buvo. Maža kas. Ne apie visus augalus žinome ir negalime žinoti be atitinkamo išsilavinimo. Nėštumo metu …
Veiklioji medziaga yra tikruju skaistminiu vaisiu sausasis ekstraktas.
Kaiva parašė:
Sveikos damos :). As su tokiu klausimu. Ar esat kuri gerus agnufem? Zodziu snd buvau pas gine , nes itariau kad gali but man ta nelemta endometrioze. Papasakojus si…
Žinokit ir man išrašė, kad palengvinti pms augalinius vaistus ir sake nieko baisaus jei pastosiu.. O informaciniam lapelį parašyta kad jokiu būdų nėščiom.. O tie vaistai visai nepalengvino pms...
Kaiva parašė:
Veiklioji medziaga yra tikruju skaistminiu vaisiu sausasis ekstraktas.
Paskaičiau, ale ir vaisingumą didina. Aš jūsų vietoje dabar ramiai gerčiau, o su lig teigiamu testu iškart nutraukčiau
Ativsi parašė:
Žinokit ir man išrašė, kad palengvinti pms augalinius vaistus ir sake nieko baisaus jei pastosiu.. O informaciniam lapelį parašyta kad jokiu būdų nėščiom.. O tie va…
Galbūt kiekviena turi atrasti savo būdą, kas jai padeda, bet aš likus kokiai savaitei (arba kelioms dienoms) iki mėnesinių pradėdavau gert medetkų arbatą, tokią gan stiprią, kelis kart per dieną, na man dėl pilvo skausmų padėdavo, tikrai būdavo mažesni. O jei užtingėdavau/užsimiršdavau gert, tada dievai padėkit, tik 2-3 stiprios ibumetino tabletės, išgertos vienu metu, suveikdavo.
Blemba skaitau dabar apie ta liga ir verkt norisi. Ar neturejo manes tada siust laparoskopijos daryt jei jau itarimai yra. Ar nebus blogiau. Gal jau seniai ji yra ir del to nepastoju. Gal visdelto reikejo sutikt ir pagert tas kontraceptines. Isvis jauciuos pasimetus. Atrodo tiek dar jos nepasiklausiau. Galva isvis nedirba.
Kaiva parašė:
Blemba skaitau dabar apie ta liga ir verkt norisi. Ar neturejo manes tada siust laparoskopijos daryt jei jau itarimai yra. Ar nebus blogiau. Gal jau seniai ji yra i…
As jei galeciau atsukt laika, nebuciau gerusi KT o iskart prasyciausi laparoskopijos...
Kaiva parašė:
Blemba skaitau dabar apie ta liga ir verkt norisi. Ar neturejo manes tada siust laparoskopijos daryt jei jau itarimai yra. Ar nebus blogiau. Gal jau seniai ji yra i…
Cistų nėra, tai ir nedarė lp. Matyt reik užtaikyt ant žmogiško daktaro, kad siųstų lp daryti diagnostikos tikslais. Nes lp daro ne tik kai cistą reik šalint, bet ir diagnostiniais tikslais, kad patikrintų ar kiaušintakiai praeinami, ar yra sąaugų. Bandykit išsireikalauti diagnostinės lp. Tam indikacijų tikrai yra, jei toks netrumpas nepastojimo laikas. Šiaip ta endo nėra kažkas lb lb baisaus. Kaip ir visos ligos, yra sunkesnių formų, yra lengvesnių. Jums dabar reikia pasitikrinti ar praeinami kiaušintakiai. Kiek žinau, ir lp dėl šito nebūtina daryti, yra kabinetų, kurie tą atlieka - purškia skystį ir žiūri praeinamumą. Siūlyčiau pradėti nuo šito. Nes lp vis tik operacija, yra pooperacinis laikotarpis, reikalingo organizmui atsigauti.
Blogiausias scenarijus - užakę kiaušintakiai. O jei to nėra, gal ant ovuliacijos nepataikot. Endo ją silpnina, ne kiekvienas mėnuo būna vaisingas. Tačiau ją galima aktyvinti, ar hormonais, ar tom pačiom žolelėm.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai