Gretutee28 parašė:
Endometriozę gali pamatyti tik darant laparoskopiją, per echoskopą ji tikrai nesimato![]()
Trukt už vadžių ir vėl nuo pradžių. Tik lp metu gali diagnozuoti, bet tvirtų įtarimų dėl endo gali medikai turėti jau ir per echo.
Gretutee28 parašė:
Endometriozę gali pamatyti tik darant laparoskopiją, per echoskopą ji tikrai nesimato![]()
Trukt už vadžių ir vėl nuo pradžių. Tik lp metu gali diagnozuoti, bet tvirtų įtarimų dėl endo gali medikai turėti jau ir per echo.
Gretutee28 parašė:
Matosi jei yra cistos. Tik negali 100% patvirtinti. O man dabar po lp, mato ant kiaušidžių židinukus (žino, kad ten yra) ir juos matuoja ar nedidėja labai smarkiai... jei labai smarkiai padidėtų, tai kažkaip bandytume stabdyt (vaistai)
Joringė parašė:
O taip...
agna09 parašė:
Mano atvejis įrodymas kad net nesergant menesinem ji bujojao vien atėjus menopauzei viskas taip nesibaigs, jau kiek spės pažeisti organus šį liga to nebeatgraz…
Tai va, kad ji kai nueina ant kitų organų tai tie skausmai didėja, pas mane net prie kepenų rado
dėkoju Dievui, kad pastojau, o kaip paskui bus nežinau, nes kai pagalvoji visą gyvenimą negersi tų hormonų, gi tikrai ne į sveikatą....
skaičiau, kad užsienyje daug lėšų skiriama tyrimams endometriozės ir vaistų išradimui, kurie apskritai išgydytų šią ligą, tai tikiuos, kad gal per kokį dešimtmetį jiems kas ir pavyks
Gerda9 parašė:
Tai va, kad ji kai nueina ant kitų organų tai tie skausmai didėja, pas mane net prie kepenų rado![]()
Na kadangi aš vaistais netikiu tai nieko iš farmacininkų ir nesitikiu
manau kad susitvarkius mityba ir nervus visos ligos dingtų bet cia valios daug reikia
agna09 parašė:
Na kadangi aš vaistais netikiu tai nieko iš farmacininkų ir nesitikiumanau kad susitvarkius mityba ir nervus visos ligos dingtų bet cia valios daug reikia :)…
Būtent tas man ir padėjo
Joringė parašė:
Būtent tas man ir padėjo
As galvoju, kad ta endo dieta ir nervu sutvarkymas-nesusiejami dalykai, nes as vien kiek nervu padeciau tos mitybos besilaikydama, nes ten beveik nieko valgyt negalima...kaip jum pavyksta?
Beje pas mane IV stadija
R_Viltele parašė:
As galvoju, kad ta endo dieta ir nervu sutvarkymas-nesusiejami dalykai, nes as vien kiek nervu padeciau tos mitybos besilaikydama, nes ten beveik nieko valgyt negal…
Man lb daug streso pakeičiant mitybą nebuvo, labiau stresavau žinant faktą, kad, nors ir reti atvejai, bet būna kad endometriumo židiniai suvėžėja, kad endometriozė ne šiaip vien skausmus ir nevaisingumą sukelia, bet ir vėžį gali sukelt. Tai tas kažkaip palaiko. Be to, tas mitybos pakeitimas nebuvo labai labai drąstiškas. Atsisakiau tik raudonos mėsos, įtraukiau žuvies, lb padauginau daržovių, atsisakiau to, kas turi glitimo, gėriau gal 6 rūšių arbatos mišinį, kuris specialiai nuo endo. Nežinau, sutapimas, man tik pasisekė, ar tikrai turėjo naudos, bet praėjus 8 mėnesiams po lp, kai patvirtino nėštumą, dar patikrino ir kiaušintakius, sakė, kad jie švarūs. O gi būna, kad po lp du mėnesiai ir vėl cistos..
Dėl stadijų, tai gydytoja aiškino, užtenka 3cm ir didesnės endo cistos ir jau priskiria kaip 3-4 stadija, nors pas mane buvo išplitę židiniai.
Joringė parašė:
Man lb daug streso pakeičiant mitybą nebuvo, labiau stresavau žinant faktą, kad, nors ir reti atvejai, bet būna kad endometriumo židiniai suvėžėja, kad endometriozė…
Aa 21 d. Važiuosiu pas balvociute
Gal kažkokių arbatų pririnks ir nuo edno ir nuo skrandžio man
agna09 parašė:
Aa 21 d. Važiuosiu pas balvociuteGal kažkokių arbatų pririnks ir nuo edno ir nuo skrandžio man
![]()
Aš gėriau, man rodos 11nr, bet kad važiuojat pas ją asmeniškai tai labai gerai, parinks tiksliau, gal šiaip ką dar patars. Gal ir pasidalintumėt įspūdžiais grįžusi?
Butu labai smagu isgirsti ka sakys ji
be to, ar nei viena nesidomejot vyru vaisingumui gerinti arbatomis? As jai rasiau el.laiska, tai pasiule atvykti pakalbet..o vyras problemu neturi, tiesiog tikiu kad zoleles gali pagerinti, tai vietoj paprastos arbatos gertu gydancia ir tiek...
o pati kasdien geriu Nr 11 (moterims nr 1 ir kelis kartus geriau moterims nr 2)
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai