Mary.S parašė:
Turėjau omeny tai, kad vieną kartą prisivertus pradėti yra nesunku priprasti, o paskui tai nebeužtrunka ilgiau, nei rašyti kitaip![]()
kas nores,tas ir be kableliu supras
Mary.S parašė:
Turėjau omeny tai, kad vieną kartą prisivertus pradėti yra nesunku priprasti, o paskui tai nebeužtrunka ilgiau, nei rašyti kitaip![]()
kas nores,tas ir be kableliu supras
madamasta parašė:
jau mes dvieseryt mano ,bjauri' man ausu ,propkes' ismus nuo komentaru ir idealiu mamu
Man tik į turgų važiuot, galėčiau nesikelti. Bet vis dar turiu vilties susitvarkyti režimą. Pff
Elina parašė:
kas nores,tas ir be kableliu supras![]()
tikra tiesa, mane ir su kableliais nesupranta kaip moku kartais nemoksiskai isreikst mintis...skubejimas
Mary.S parašė:
Taip taip. Prisistatysim į namus ir įteiksim lapą, kad šakės![]()
oi,aciu,aciu o adresa dabar jums duoti
Elina parašė:
kas nores,tas ir be kableliu supras![]()
O kai 30 žodžių sakinys be kablelių ir apskritai jokių skiriamųjų ženklų parašytas, tai jau tada ir aš sėdžiu suku galvą, kur čia kas prasideda ir kur baigiasi
Elina parašė:
oi,aciu,aciu o adresa dabar jums duoti![]()
Ir dar prašyčiau apmokėti kelionę iki namų
Mary.S parašė:
Man tik į turgų važiuot, galėčiau nesikelti. Bet vis dar turiu vilties susitvarkyti režimą. Pff![]()
![]()
as sekmadieni i ta blusu turgu eisiu jei nelys, oi kaip man gera ten, retai ka randu,bet tiek senienos
kolekcionuoju dramblius, laivus didelius, tai buna randu... nusipirkom 50 metu senumo suv isais irasais seno ir naujo zemyno paveiksla ne paveiksla, ten ant nerudinjancio plieno israizyta-ranku darbas beje, zodziu.Zemelapis vadinasi paveikslas mano! Randa kas iesko
Mary.S parašė:
O kai 30 žodžių sakinys be kablelių ir apskritai jokių skiriamųjų ženklų parašytas, tai jau tada ir aš sėdžiu suku galvą, kur čia kas prasideda ir kur baigiasi :D…
va mano jaunele taip moka
Mary.S parašė:
ne nu tu vistiek savo varai,ar tu isiskaitai,ka zmogus tau sako???jauciu ne...nebent atmintinai ismokciau kas ir kokia raide ka reiskia,gal irgi ciulbeciau kaip tu..
Mary.S parašė:
O kai 30 žodžių sakinys be kablelių ir apskritai jokių skiriamųjų ženklų parašytas, tai jau tada ir aš sėdžiu suku galvą, kur čia kas prasideda ir kur baigiasi :D…
oi,as tokiu ilgu nerasau
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai