Monciutė parašė:
Jei jums smagu, tai kodėl tada tokia pikta? Smagūs žmonės ir būna smagūs, o ne pagiežingi. Gal tikrai bananas pas griūšę išvarė![]()
As nepikta😀tik vadovaujuosi patarle, kaip saukiat, taip ir atsiliepiu😀
Monciutė parašė:
Jei jums smagu, tai kodėl tada tokia pikta? Smagūs žmonės ir būna smagūs, o ne pagiežingi. Gal tikrai bananas pas griūšę išvarė![]()
Trakičiukė parašė:
Ziurek, nepasprink.
Oi tikrai ne juk taip smagu imti is tu, kas nugara lenkia,o cia sau sedi, pasalpas gauni ir dar kitus nervini😀😀
Vikošius parašė:
O kas tau sako kad čia šventuolės? Nesam tokios.
Turi bendravimo stokos. Truputį suprantu kodėl. Neturi tolerancijos. Kuom pradėjai…
O jus irgi turit bendravimo stokos cia visos, kitaip nesedetumet ir nevargtumet rasydamos😀😀
Braškė43 parašė:
Oi tikrai ne juk taip smagu imti is tu, kas nugara lenkia,o cia sau sedi, pasalpas gauni ir dar kitus nervini😀😀
Tu dar kreipkis i valstybe, gal ir invaliduma skirs uz pratampyta skylute
20 metu sedet su vaikais tarp pamperiu tai cia kiekvienai nunestu stoga,bet as manau,kad cia tiesiog buna taip jog ilgai uzsisedi namuose,tada jau baime buna kazka keisti,nes supranti,jog uzsisedejai ir labai atsilikai nuo visko, ir davai tada vaikus gimdytis,nes sita jau moka,nereikia nieko naujo mokytis ar dometis ir niekas nesakys kad va be darbo sedi kai istisai gimdo,ir tada isivaizduoja jog toks ir buvo gyvenimo planas,bet giliai sirdy visada galvoja “kas butu jeigu.... “ 🤷♀️ tai cia vaidint kazka kokia as vaisinga ir koks mano vyras saulys nei du nei vienas,labai butu idomu saulio reakcijas pamatyt prisisaudzius eilini karta😂
L.A.P.Ė. parašė:
20 metu sedet su vaikais tarp pamperiu tai cia kiekvienai nunestu stoga,bet as manau,kad cia tiesiog buna taip jog ilgai uzsisedi namuose,tada jau baime buna kazka …
Man taip smagu skaityti kaip jus viska zinote apie mane nu 100 procentu👏👏👏👏👏
Trakičiukė parašė:
Tu dar kreipkis i valstybe, gal ir invaliduma skirs uz pratampyta skylute![]()
Gera mintis👌👌
Braškė43 parašė:
O tai jei vežimėly sėdintis žmogus jums pasakytų ką nors neįtinkančio, tai jūs jam atsakytumėt: štai todėl tu ir nevaikštai, kad taip man pasakei? Kaip šauksi taip atsilieps irgi turi ribas, ypač atsiliepimas. Ar taip pat pasakysit ir savo vaikams, kai jiems gyvenime kas nesiseks: va tu toks esi, užtai tau taip yra? Man asmeniškai nerūpi, kiek jūs turit vaikų, svarbu jums gerai, bet įžeidinėti žmones dėl jų sveikatos problemų žemiau nei žemą ir tikrai nejuokinga.
Šakar. Makar parašė:
Akivaizdžiai parazitinė asmenybė visomis prasmėmis.
Aga o jus dar tokia ir islaikyti turit, nu gali pasiust is piktumo😉😉
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai