MONCELIZA parašė:
gali manes necituot su tavim aplamai nenoriu nei diskutuot nei bendraut
tai cituosiu ir cituosiu
MONCELIZA parašė:
gali manes necituot su tavim aplamai nenoriu nei diskutuot nei bendraut
tai cituosiu ir cituosiu
InKaBa parašė:
tai cituosiu ir cituosiu![]()
tokiu savo elgesiu tik parodai kad kazkokia nesveika esi
lina239 parašė:
Na ir kaip? Ar nenusivylei? Visai norėčiau pabandyti ką nors užsisakyti![]()
Oi zinok niekada nezinosi kokios kokybes ateis,teko ir nusivilti, bet siaip esu patenkinta, tiesiog reikia prie kiekvie nos prekes skaityt pirkeju atsiliepimus..
MONCELIZA parašė:
tokiu savo elgesiu tik parodai kad kazkokia nesveika esi
negrazu taip sakyt,ji pasitrauke is cia kad nebesipykt...
lina1984 parašė:
negrazu taip sakyt,ji pasitrauke is cia kad nebesipykt...
tai labai saunu , mane dar ne taip ji isvadino, gal ir pasikarsciavau, bet nezadu leist lipt sau ant galvos
Jau kam kišama ta chemija į vakcinas, tai net aukštojo mokslo nereikia, kad būtų aišku. Ir imunitetas čia visiškai nė prie ko, jeigu kalbam apie priežastį. Ir iš viso, jokios logikos pasakyme, jog "organizmas taip reaguoja dėl to, kad suleidžiama susilpninta dalis ligos". Nė velnio. Jeigu tai būtų reikalinga organizmui, jis gamintųsi tai pats. Tačiau jeigu kyla temperatūra, neduok die kokie traukuliai prasideda arba atsiranda dermatitas/egzema per trumpą laiką, tai čia tiesiog naglai akivaizdu, jog organizmas su tuo kovoja! Alergija yra organizmo atsakas į užterštumą, temperatūra sukyla irgi tik tada, kai atsiranda infekcija, svetimkūniai, etc. Tad nustokim, prašau, išvedinėti kažką iš pasisakymų žmonių, kurie neaiškiai šneka, ir pradėkim logiškai mąstyt. Čia elementariausias biologijos kursas. Net medicinos nereikia būt baigus, kad žinotum, kada ir dėl kokių priežasčių žmogus ima karščiuoti.
Arlieta parašė:
Skiepu suleidzia sumazinta kieki ligos sukeleju, apsargdinamas zmogus tam, kad igautu imuniteta tai ligai. Taigi naturalu kai pakyla temperatura po skiepojsita …
Taip. Ir lieka gan didelė tikimybė, kad žmogus ta liga susirgs. Duok dieve, jeigu ne. Kad esam kalbėję, tai čia nelabai ką ir reiškia. Esmė ta, turint net minimalias biologijos žinias užtenka logiškai mąstyti, kad susieitų galai. Nors aš jos praktiškai ir nebesimokiau paskutiniais metais, ir egzamino nelaikiau, bet tiek dar atsimenu.
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai