EivinaAironas parašė:
Butent, mum sako praleist ir neskaityt, o pacios...? Merginos paziurekit ka rasot ir kaip pacios daros![]()
na kaip sakoma pyksta uz teisybe normali zmogaus emocija, skaitant teisybe
EivinaAironas parašė:
Butent, mum sako praleist ir neskaityt, o pacios...? Merginos paziurekit ka rasot ir kaip pacios daros![]()
na kaip sakoma pyksta uz teisybe normali zmogaus emocija, skaitant teisybe
MONCELIZA parašė:
gal baikit izeidinet mane uz tokius pasakymus galiu jus ir teisman paduot jei nezinojot .
Oj, dar su teismis pradek gazdint. Dieve kokiai skystai bobai reik but, kad uz zinutes su teismais grasint? Kraupu, paciai tau dar uzaugt reik o ne vaikus gimdyt, teisme tu teisme :DDDD
EivinaAironas parašė:
Pirma tai man nera ko pavydet, nes zinai, turint toki kaip vyra kaip tavo tai jau geriau isvis jo neturet. Butu vyras kaip vyras tai biski savo zmona i rankas suimt…
pazysti musu seima kad sakai tokio vyro neturet geriau ? Manau ne nes su tokiom kaip tu musu seima nebendrauja
Vicctoria parašė:
o tu vis dar cia?? dar nesusikuriai savo idealiosios geguzinuku uzdaros grupes??nieks tau cia nieko nepavydi tikrai nuosirdziai sakau, labai nenorecia…
Jo jo nenustebciau visai
MONCELIZA parašė:
pazysti musu seima kad sakai tokio vyro neturet geriau ? Manau ne nes su tokiom kaip tu musu seima nebendrauja
na gal tavo seima ir nebendrauja, bet kiek matau tai TU butent ta ir darai
Na vis paskaitau ir neatsistebiu,iskur islenda tokiu piktu niekuo nepatenkintu mamu?yra sukurtas forumas "pasipykim"einat ten ir issiliejat,tikriausiai yra zmoniu kurie islieja,susikaupusias emocijas sioje erdvej nes realiam gyvenime negali,sekiau foruma nuo,pradziu,mamos bendravo siltai,kas kuo gyvena tas tuo,dalinasi,bet kas kiek laiko islenda kazkuo nepatenkinta mamce ir sudrumscia ramybe,tai jei visai neidomu ka zmogus raso kam skaityti?yra daug forumu kuriuose galima rasti ko konkreciai nori,ir nereiks nervinti zmoniu,cia tik mano tolerantiska nuomone
Vicctoria parašė:
na gal tavo seima ir nebendrauja, bet kiek matau tai TU butent ta ir darai![]()
skirk virtualu pasauli nuo realaus , ir beje kalbu apie normalu bendravima realiai, o ne per kompa taip kad...
Vicctoria parašė:
na kaip sakoma pyksta uz teisybe normali zmogaus emocija, skaitant teisybe![]()
Nebijai, kad i teisma paduos? Tau advokata parupint? Pazystu geru
MONCELIZA parašė:
O idomu ismintingasis valdove is kur zinote kokia as? Pazystate mane? Idomu... Papasakok musu susipazinimo istorija, gal tokioj jaunystej jau skleroze susirgau? Reiks nusipirkt vaistu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai