Anemun parašė:
O nee mergaites gyvenkite draugiskai![]()
![]()
![]()
tai va kad draugiskai gyvent pradejus tuoj veliaveles kazkas sudeda
Anemun parašė:
O nee mergaites gyvenkite draugiskai![]()
![]()
![]()
tai va kad draugiskai gyvent pradejus tuoj veliaveles kazkas sudeda
su tais pinigu davimais labai slidus reikalas... anyta stengiasi neduoti o jei duoda tai saldainem... bet nei pati gauna kur siuntimus, nei uosvi priziuri, tokias nesamones skiria gydymui, kad ir mokslo nebaigus aisku, kad nesamone
patevio prasta sveikata, vis reikalingos operacijos, siuntimai tyrimams, sanatorijos, tai ka duoda biski pinigu, nes kitaip vyras 45 metu sedetu namie, nei dirbt nieko negaletu, nes vos iki wc nueina su ramentais kai paumeja liga
ziauru kaip pagalvoji dirbi, moki mokescius ir dar turi bedai atsitikus moketi i kisene
Lūšiukė parašė:
su tais pinigu davimais labai slidus reikalas... anyta stengiasi neduoti o jei duoda tai saldainem... bet nei pati gauna kur siuntimus, nei uosvi priziuri, tokias n…
Tai kad ne tik y kisene,mokescius moki,bet uz kai kures paslaugas da susimoket turi
monce parašė:
Tai kad ne tik y kisene,mokescius moki,bet uz kai kures paslaugas da susimoket turi
Tai jau apie tai, net nekalbama
žiauru ką bepasakysi
Katiara parašė:
tai va kad draugiskai gyvent pradejus tuoj veliaveles kazkas sudeda![]()
matyt kazkas neturi ka veikti tai ir zaidzia su tom velevelem
Juodčkė parašė:
Bet ne visas nunyksciuoja pastebejimas sioks toks![]()
matyt kai kuriom antipatija didele jaucia
As tariausi del gimdymo su gydytoju tai uz tai ir susimokejau. Bet koks gyd manes netenkino. Veliau sesutem ir gydytojoms nedaviau, nes kaip minejo jos keiciasi ir nesuoranti kam tas saldaines duoti ☺
O pasakymas daba tokie laikai tai man juoka kelia, nes seniau buvo dar baisiau del to bobulytes ir neina be pinigu net i poliklinika. Siaip as poliklinikose nenesu nieko, bet ir nesedziu ten ir ju paslaugom praktiskai nesinaudoju. Jei man reikia kazko tiesiog ateinu ir paprasau siuntimo ten kur man reikia, tos bendros praktikos nieko vis viwn nesupranta dazniausiai ☺
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai