lauruskaaa parašė:
Imanoma mano teta su dede gyvena norvegijoj apie 7 metus, tai kaune pirko sklypa jau pasistate nama, keliauja, rubai firminiai, dabar turi solidzia suma savam versl…
O kokia yra solidi suma?
lauruskaaa parašė:
Imanoma mano teta su dede gyvena norvegijoj apie 7 metus, tai kaune pirko sklypa jau pasistate nama, keliauja, rubai firminiai, dabar turi solidzia suma savam versl…
O kokia yra solidi suma?
emma parašė:
Nupirko Lt, nepainiokim.
Jei noretu nusipirktu ir ten tik tiek kad planuoja i lt grizti
evagel parašė:
O kokia yra solidi suma?![]()
300000 euru
saule666 parašė:
aš va irgi saku jau kad už 1milijoną galima jau ten vos ne rūmus pasidaryt![]()
Ne visai taip
zosyte-Vilnius parašė:
Tuo labiau, kad ir mokesciai yra kitokie nei lietuvoj. Idomu,koks belgijoj nekilnojamojo turto mokestis,jei yra toks. Nekalbu apie private insuarance ar kt..bent ja…
Yra mokestis, ir lb didelis apskritai ne vien nekilnojamo bet apskritai turto mokestis. Ir isvis viskas cia mokesciai, bet turi daleiskim 13 atlyginima, turi metu galo premija, atoatoginius didelius, eko cekiai, ir panasiai.. Kaikuriem metu gale tarkim dar ir valstybe damoka pinigu kiek nedamokejus, o kiti valstybei moka. Plius mes ir savo dabartini busta pardavinejam uz gan solidzia suma, vel gi dasidet pakanka to ka susitaupe esame
lauruskaaa parašė:
Jei noretu nusipirktu ir ten tik tiek kad planuoja i lt grizti
Jei norėtų... Ne taip ten lengva nusipirkt ir ne tūkstančius kainuoja namai
Morenka parašė:
Tai as ir kalbu apie panasia suma o ka tu sapnuoji cia tai nezinau![]()
Na aš kalbu apie viską žemę namą įrengimą kartu kad jau maximumas 800k bet tikrai tiek net nereikės pilnai užteks 600. Vyro brolis labai gerą namą pasistatė nu puikų ir gražų u- 400 dar žemė kainavo papildomai bet labai geras namas super ir tikrai užtenka ir tokio o jeigu jūs sau pasistatysit 200kvadratų namą oj nepavydžiu teks darbuotoja kviest arba pačiai niekur nedirbt kad tokius namus susitvarkytumėt
saule666 parašė:
aš va irgi saku jau kad už 1milijoną galima jau ten vos ne rūmus pasidaryt![]()
Tau rumai supratimas vienoks, kitiems kitoks
lauruskaaa parašė:
300000 euru
Aš kalbu apie pusę milijono eurų.
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai