O aš turiu fobiją vorams atima žadą, išpila prakaitas, atrodo, kad iš tos baimės numirsiu
brrr, net rašant pagaugais oda eina...

emma parašė:
O aš turiu fobiją voramsatima žadą, išpila prakaitas, atrodo, kad iš tos baimės numirsiu
brrr, net rašant pagaugais oda eina...
O nebandėt su ta baime kažkaip susitvarkyti? Aš nelabai įsivaizduoju, kaip iš tiesų tuo metu jaučiatės, nes pati jų nebijau. Nemėgstu, bet tikrai nebijau. Bet paniškai bijau aukščio. Tiesiog kojas rakina. Su šituo kažkaip tvarkausi. Prisiverčiu atsidurti kur nors, kur tikrai kvapą gniaužia. Ir nors ir labai baisu, bet jaučiu, kad ta baimė su metais mažėja, nors gerai vistiek nesijaučiu
kabinetuke parašė:
Jūs čia apie vorų gyvybes kalbėjot, aš juos mušu, ir dar kuo stipriau :shock:, aną dieną žiūriu bėga vienas, o kitas desantininkas nuo lubų nusileidžia, bet d…
tai taip iseina kad tu voru zudike
zosyte-Vilnius parašė:
as ne bijau, o nemegstu tarakonu.. man jie slysktus.. ypac kai gyvenau kelis men bute, kur jie nuo lubu krisdavo, o kai pasiemiau isnuodyti, su sluotele slaviau ir …
cia kaip tam anekdote - tarakonus reikia naikinti kartu su kaimynais
Mary.S parašė:
O nebandėt su ta baime kažkaip susitvarkyti? Aš nelabai įsivaizduoju, kaip iš tiesų tuo metu jaučiatės, nes pati jų nebijau. Nemėgstu, bet tikrai nebijau. Bet pani…
Esu išsitatuiravusi
kažkada toks vienas "protingas" dėdė nusprendė, kad aš čia princesę vaizduoju ir užmetė tokį nemažą vorą kai pamatė, kad pradėjau keisti spalvą ir negaliu pratarti nė žodžio, juokinga nebebuvo
ilgai jam to nedovanojau, kurį laiką miegodavau tik šviesoje, nes rodydavosi, kad ant manęs tuoj užlips voras
paaštrino mano baimę, žodžiu... kitas keistas dalykas, kad visada juos visur matau
gal nesąmoningai jų ieškau, bet nėra namų ar vietų, kur "nesusitiktume"
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/forumas-pasipykim-9