Katiukas parašė:
gal as ne tokia intonaciaj perskaiciau jusu posta, nes man pasirode, kad jus primetat vegetarizmair agetuojat nemaitint vaiko mesa
![]()
Nuu va uzsipuolet be reikalo kalakutas irgi galvojo kol i puoda nepapuole...
Katiukas parašė:
gal as ne tokia intonaciaj perskaiciau jusu posta, nes man pasirode, kad jus primetat vegetarizmair agetuojat nemaitint vaiko mesa
![]()
Nuu va uzsipuolet be reikalo kalakutas irgi galvojo kol i puoda nepapuole...
Katiukas parašė:
![]()
jei mano namuose nera mesos tai badas...
Juodčkė parašė:
Taigi sake vengt pieno,nes tirsteja gleives![]()
o koki piena jus duodat vaikui? karves?
nerin-gele parašė:
jei mano namuose nera mesos tai badas...
balsu susizvengiau.. pas mane mesa retai nelabai megejai esam bet zuvies ar. Buterbrodu dazniau uzkandam
bet niekad kiaulienos
Butterfly_ parašė:
o koki piena jus duodat vaikui? karves?
As neduodu,bet koses cia duodamos tai piene virtos
Dievas parašė:
![]()
![]()
![]()
balsu susizvengiau.. pas mane mesa retai nelabai megejai esam bet zuvies ar. Buterbrodu dazniau uzkandam
bet niekad kiaulienos
pas mus nesvarbu kokia, kad tik mesa... jei nera mesos tai varstom ir varstom saldytuva... paziuri, pasikuiti ir vel uzdarai... liudna tada buna
Juodčkė parašė:
As neduodu,bet koses cia duodamos tai piene virtos![]()
am,, as ir galvoju, kaip cia yra,, bet gal nieko baisaus gi,, as pries kelias dienas pas mama nuejau, valge pieniska sriuba, tai pradejo kist, sako duok dukrai, ziurek kaip ziuri, nori,, bet nedaviau, sako iki metu nelabai tinkamas jis maziam... nepalikciau su savo mama mazosios tuoj koki jogurta ar dar baisiau sasiske ikistu
Butterfly_ parašė:
am,, as ir galvoju, kaip cia yra,, bet gal nieko baisaus gi,, as pries kelias dienas pas mama nuejau, valge pieniska sriuba, tai pradejo kist, sako duok dukrai, zi…
Spes tie maziai prisiragaus visko svarbiausia,kad sveiktu ir niekas netrugdytu tam.
emma parašė:
O aš mielai atsisakyčiau mėsos. Retai ją valgau, gal kartą savaitėje, bet sūnus tai mėgėjas![]()
as megstu mesa, man ji geriau nei saldumynai. ju galiu ir atsisakyt bet va mesos sunkiai