aj15 parašė:
Pasiskaiciau vakar apie jusu dvasias, na zinokite drebanciomis kinkomis nuejau i miegamaji miegoti
nesuprantu, ar man paranoja. Bet pastaruoju metu …
Nereikia bijoti tai naturalu ir tokiais dalykaia lengviausia patiketi is savo vaiku... As nezinau kiek atsiras linciuotoju uz tai
bet papasakosiu viena is daugel minciu.
Jog mes ateinam ne viena gyvenima gyvendami.... Ir per 7 gyvenimo metus mes uzmirstam kas kazkada buvom ir kuo dabar esam, taip atsiranda buki zmone na nebuki protiskai bet nesuprantantys kur esam kas istikruju. Pasineriam i gyvenima ir tokius dalykus paliekam nuosaly. Visi musu sapnai visi dalykeliai negeri ir geri ne visada itakojam tik mes.... Itakoja ir kitos butybes vaiduokliai tai nereiskia mirusieji, gali buti kitu matavimu butybes pvz ateiviai ( nes netiket jais butu per kvaila kadangi galaktiku vien bilijonu bilijonai nesuskaiciuojami, planetu dar daugiau). Zodziu zmogus kuo daugiau apie tai domiesi tuo daugiau bijai, ir tuo labiau tave ,,kazkas" stengiasi atitolinti nuo to pvz kaip baimem kazkokiom. Sako meditacija gali rimta zala padaryti protui istikruju taip ir buna... Nes mes jau nebemokam priimti tu vibraciju, energijos....
Nu o dabar damos teiskit
evagel parašė:
Geriausiai iš viso nieko nebijoti
Baime yra istiesu gerai, tik baime pades isgyventi... Sakykim tu ikrisi juron kazkion pilnon rykliu netoli negyvenama sala tik baime pades iki jos nusigauti, ir tik baime gali padet isgyventi saloi. Cia tik pvz.
Nes as pati sportuodavau sutikdavom Gyvaciu visokiu visa ko ispradziu tokia baime budavo.... Kad
skuodavai akis pametes.... O dabar tas gyvates ant ranku imam.... Baime reikia pazynti ir su ja susidraugauti.... Tik taip ja nugalesi.
nerin-gele parašė:
o as kartais susapnuoju. va syki sapnavau tevuka, jis atejes man pasake apie mamos bedas ir liepe nesijaudint viskas bus gerai (mama slepe nuo visu, kad jos darbovi…
Sutapimu nebuna
Ir ne mirusiu reikia bijoti o Gyvuju, mirusieji retai isties ir uzsuka. Pas mane naujuos namuos stovi spinta Mirusios moters daug indu, virtuvei.... Nes jo sudeginta islDeta pagerbta....
Net gi zmogu laidot reikia ne uzkasant po ko jis negali testi savo gyvenimo ir uzstringa cia, geriausia sudeginti ir su pelenais palydi si pasauli