Butterfly_ parašė:
nezinau ar galeciau pati, bet zmogui kuris ilgai guli, negali judeti ir tera tik gyvas lavonas, ir blaiviai mastantis manau turetu teise pasirinkti.
sunku butu rasti blaiviai mastanti gyva lavona
Butterfly_ parašė:
nezinau ar galeciau pati, bet zmogui kuris ilgai guli, negali judeti ir tera tik gyvas lavonas, ir blaiviai mastantis manau turetu teise pasirinkti.
sunku butu rasti blaiviai mastanti gyva lavona
paaiskinkir man nesuprantanciai apie ta eutanazijos kokteili... jei zmogus sergantis nepagydoma liga ir labai kankinasi tai as suprantu, kad tada gerai tas kokteilis, o jei zmogus po kazkokios sunkios avarijos? jei isgyvent vilties nera, bet organai sveiki? tai ar tas kokteilis neapnuodys sveikuju organu? cia as del donorystes domiuosi... ar tai neturi jokios itakos?
nerin-gele parašė:
sunku butu rasti blaiviai mastanti gyva lavona![]()
ne nu jei nesupratot tai paaiskinsiu konkreciai jums : gyvas lavonas yra zmogus, kuris yra prikaustytas prie lovos del iv. ligu, paralyziu ir kt, bet dar mastantis ir suprantantis viska. cia gal mano sinonimai nekokie parinkti
bet visgi manau kad supratot ir iskart
Butterfly_ parašė:
Nu tai teks gulet tada
nerin-gele parašė:
paaiskinkir man nesuprantanciai apie ta eutanazijos kokteili... jei zmogus sergantis nepagydoma liga ir labai kankinasi tai as suprantu, kad tada gerai tas kokteili…
Man rodos kad neapnuodija jauciu kad kokie migdomuju doze gera arba koks vaistukas stipresnis
auksinepelene parašė:
Va tikrai idomu, ar skaitytus kaip karines prievoles vengimas?:-D o emigrantu gi pas mus labai daug ir butent jaunu zmoniu
Mes ir vengiam , noriu kad vaikas teva turetu , o as vyra ... O tai cia ateis rusai ir pipiec lietuvos kareiveliams , o ta dar klykauja visa gerkle ir prisauke beda pavarde pasako daugiau neI reikia !
Nu zinok ir as tau pritariu, ir savo vyro vietoj mesos statyt nenoreciau, vis gyvenu itampoj del tu ivikiu ukrainoj bet ir cia gyvenimo mest nesinori.pati turiu istorijos bakalaura ir viskas panasu kaip prasidedant aniems karams, ta gresme tikrai yra bet nesinori tiket kad tai tikrai ivyktu.paziurejus kas vakara per zinias i nauju ispuoliu paliktus lavonus gatvese koktu pasidaro:-\ bet ir tie trys tukstanciai kasmet musu neisgelbes. Del to esu tokia nusistacius pries sauktiniu grazinima
auksinepelene parašė:
Nu zinok ir as tau pritariu, ir savo vyro vietoj mesos statyt nenoreciau, vis gyvenu itampoj del tu ivikiu ukrainoj bet ir cia gyvenimo mest nesinori.pati turiu ist…
Esam maza valstybe , tai nereikia issisokti , o dabar liezuvi i kara paleidus kaip jav ,ka lt padare del musu jaunu seimu , kad eit del jos kovoti .... Tikrai neleisiu savo vyro , kova pries rusa yra beprasme . Kiek ukrainos vaiku liko naslaiciais , be namu , kiek zmoniu krito , dabar viskas pareis i lt pajuto kad s gaunasi tai sugalvojo kaip apnazinti lt gyventoju skaiciu , kuris ir taip varganas
Tai forumuose ir seip statistiskai daug kartu daugiau sedi moterys nei vyrai, tai toks ispudis ir susidaro
maniskis vaiko nenori palikti, mes abu uz seima, bet sako buciau pacukas, netureciau taves ir vaiko tuos 9 men nueiciau, bet ...karo atveju mesa but nenoretu, ir tai suprantama
lietuva tik muses paliktas taskelis zemelapi, nu bet mes jau nuo temos baigiam nukrypt, reikia laukt issamesniu ziniu ir cia pasidalint
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai