ugnekristina parašė:
apskritai ne vieta verkti ir seiletis savo pedom,kol buvo gerai tol gerai,kai seimoj nutinka beda bega cia spresti i forumus,buk tais forumas sugrazins vyra i seima…
Juk niekas jūsų neverčia to forumo skaityti
ugnekristina parašė:
apskritai ne vieta verkti ir seiletis savo pedom,kol buvo gerai tol gerai,kai seimoj nutinka beda bega cia spresti i forumus,buk tais forumas sugrazins vyra i seima…
Juk niekas jūsų neverčia to forumo skaityti
Vinsieriukas parašė:
Juk niekas jūsų neverčia to forumo skaityti![]()
tai as tai paskaitysiu,as ir atrasysiu,tik sakau,kad nemanau jog pades tokias bedas isspresti forumas,niekas nekalba apie tai vercia ar nevercia skaityti,juk matot skaitau,rasau,daugiau nei temos autore
Sonata1127 parašė:
Na, bet jei jau eina duot interviu zurnalui apie vaikus, motinyste, galejo apseit ir be to vyno...
Gal ten nealkoholinis vynas buvo
o šiaip,tai kas čia tokio?
juk ne degtinės butelį pasistatė
nerin-gele parašė:
o mano pauksciukas kamuoliu lauke zaidzia![]()
Mano paukstyte dar islis geguzi
evagel parašė:
Gal ten nealkoholinis vynas buvoo šiaip,tai kas čia tokio?
juk ne degtinės butelį pasistatė
![]()
Nu jei nemaitina tai kame bedos
Ispanijoj dirbanti moteris pagimdziusi po 16 sav.turi gryzti i darba,tada issaugo savo darbo vieta. Nu as apie komplikacijas ir pan.nesneku..cia tokia tvarka.nors man tai nenormalu kudykius tokius mazus numesti gyminem,auklem,darzeliuose..metinius suprasciau..nors man paciai teko eiti i darba kelioms val. Kai mazius turejo 9men.
o pas mane sode visas zoosodas
zylutes,zvirbliai,bukuciai,svirbeliai,meletos,startos,rudeni y suns puoda vis sarka lysdavo. pernai sniegena maciau.
o dar ir gyvenuliu pilna. kartais ryte kieme randam voveryte lakstant,nes netoliese yra lazdynas,tai po juo prisitempe kankorieziu jos is egliu
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai