tryskaktusai parašė:
Ziuriu Jums visoms dare narkoze, mane po 2 sav operuos santariskese be narkozes, tik vietiniu nuskausminimu i kakleli. Ar buvo kuriai sitaip? Baisoka![]()
Buvo
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįtryskaktusai parašė:
Ziuriu Jums visoms dare narkoze, mane po 2 sav operuos santariskese be narkozes, tik vietiniu nuskausminimu i kakleli. Ar buvo kuriai sitaip? Baisoka![]()
Buvo
Laurute B. parašė:
O jums nebuvo problemu pastot/isnesiot?
As nesu gimdziusi dar, tai ziuresim kaip bus, bet kol kas kaklelis ilgas sake. O pastot buvo sunku del kitu bedu. Siaip man konizacija pakankamai tausojanti buvo
Žiogas parašė:
Buvo
Ar baisus tas nuskausminimas buvo?
tryskaktusai parašė:
Ar baisus tas nuskausminimas buvo?
Nelabai .pas koki daktara darys?
Žiogas parašė:
Nelabai .pas koki daktara darys?
Pas Vasilevska, o jus pas ka daret?
tryskaktusai parašė:
Pas Vasilevska, o jus pas ka daret?
Šimkuna
Laurute B. parašė:
Jums daug paeme? Nes kai man dare visos gydytojos sake nekenkia isnesiojimui.
Jei jums atliko tausojančią konizaciją kaip man ir kitų bėdų neturit, tai pastosit ir išnešiosit 😉 pastojau kaip ir rekomendavo 9 mėnesiai po operacijos, kai 3 PAP mėginiai buvo neigiami, sūnui dabar beveik 7 mėnesiai, gimdžiau pati, vienintelė bėda, kad sunkiai vėrėsi kaklelis, neseniai dariausi vėl PAP testą, neigiamas 👍
Ginta2 parašė:
Labas visoms. Buvo daryta biopsija prieš 12 dienu ir vis dar pakraujuoju. ar tai normalu?
As po konizacijos kelis kartus buvau pradejus kraujuot, tai nuejau pas ginekologe, kazkokiu vaistu uzdejo ar ko, kad sustabdytu
Irvutė parašė:
As po konizacijos kelis kartus buvau pradejus kraujuot, tai nuejau pas ginekologe, kazkokiu vaistu uzdejo ar ko, kad sustabdytu![]()
reikės ir man skambinti klausti 😊
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai