2024.12.07 17:55 (prieš 4 mėn.)
Indodo parašė:
Kaip jūs dabar? Nes man ir kraujavimas yra, ypač wc daug išeina, vakar priėmime pridegino pagaliukais kaip degtukais, užtamponavo, bet iš nakties dar blogiau, sukre…
Sveiki,
Man toks pakraujavimas ir tęsėsi iki pat mėnesinių. Baisiai nervavo, nes buvau prisiskaičius, kad kitoms viskas ok, kraujo nebūna, o čia kaip kiaušinis saugojaus, ir vistiek kraujo būdavo. Tada vieną rytą belekokio dydžio krešuliai pradėjo krist, į priėmimą važiavau, bandė žiūrėt, iš žaiždos kraujo nebuvo, bet su UG gimdoj kraujo matė, tai nusprendė, kad mėnesinės (buvo laikas jau). Per naktį ligoninėj stebėjime buvau, kažkokių vaistų palašino. Tokių gausių, kokios buvo pirmosios po konizacijos (plius jos metu buvo Mirena išimta) nebuvau niekad turėjus. Bet pasibaigus mm, pasibaigė ir visi kraujavimai ir tepliojimai. Tai po konizacijos man viso apie mėnesį kraujo buvo. Antros mm jau buvo normalios, be jokių krešulių.
Tiesa po konizacijos vis pasirodant kraujo, buvau porą kartų pas gines skirtingas, tai viena apžiūrėjo ir sakė viskas ok, o kita Cerviron patarė žvakutes, kad greičiau gytų. Laikykites