2025.02.15 12:47 (prieš 1 m.)
Sveikikos merginos 🤗 jau daugiau nei savaite skaitau jusu visu komentarus, vasario 5d taip pat turejau konizacija su elektros kilpa, niekas manes nemigde. Viskas ivyko greitai 15min ir paleido namo. Bet pas mane iskarto bego sviezias kraujas kas 2-3 val keisdavau naktini paketa nes priskaupdavau kraujo nemazai ir vis bego sviezias kraujas kartais daugiau kartais maziau labai nesusireksminau nes taip galvojau kad normalu. Sekmadienio ryta pradejau jausti kaip maudzia kiausines ir nuejus i tualeta iskrito kresulys nemazas, galvojau gal tai sasiukas pasisalina bet iskart prasidejo baisus kraujavimas bego kaip is krano naktinis paketas per pora sekundziu pilnas. Vykom tiesiai i ligonine, pasodino mane ant ginekologo kedes ir iskart iskrito kresulys didelis kaip greifurto dydzio , suleido man iskart vaistu ikiso tampona ir likau ligoninei per nakty, lasindavo visa laika vaistu stabdanciu kraujavima. Kraujo netekau apie 1litra , visa nusilpusi bet pirmadieni paleido namo. Dabar vis bega tik ruzavas kraujas, gyditojas sake jei pamatysiu sviezia krauja iskart pradeti gerti tuos vaistus stabdancius kraujavima tai visad su baime einu i tualeta. Tokia issekus esu nuo situ visu dalyku nes guliu kaip darzove vaiksciot negaliu nes galva sukasi ir maudimas kiausidese atrodo issiputusios ir slapimo pusle atrodo prispausta ir visada atrodo kad noriu sysiu nors zinau kad pries 10 min buvau. Ar cia gali buti slapimo uzdegimas? Nors kai sisioju neskauda 🤷🏻♀️