Viltisyra parašė:
O buvo kuriom menesis anksciau prasidejo?ar kaip tik veliau?
Man visą savaite anksčiau ir labai gausios buvo
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįViltisyra parašė:
O buvo kuriom menesis anksciau prasidejo?ar kaip tik veliau?
jele25kr parašė:
Man praejo po operacijos lygiai savaite siandien prasidejo kraujas toks sviezias sakyciau normalu ? Menesines 29d turi but
Viltisyra parašė:
Man praejo po operacijos lygiai savaite siandien prasidejo kraujas toks sviezias sakyciau normalu ? Menesines 29d turi but
Man lygiai tokia pati situacija. Konizacija buvo sausio 13d, o vakar pastebejau kad biski gausesnes kraujingos isskyros, kaip su svieziu krauju... bet vakar ir pastebejau kad (turbut) pasisalino sasas, kaip kresuliukas...
Bri13 parašė:
Man lygiai tokia pati situacija. Konizacija buvo sausio 13d, o vakar pastebejau kad biski gausesnes kraujingos isskyros, kaip su svieziu krauju... bet vakar ir past…
Man lyg nebuvo jokio šašo idomu kiek normalu db kraujuoti...
Viltisyra parašė:
Man lyg nebuvo jokio šašo idomu kiek normalu db kraujuoti...
Man ir kazkaip silpna atrodo...pykina jums nera taip?
Bri13 parašė:
Man lygiai tokia pati situacija. Konizacija buvo sausio 13d, o vakar pastebejau kad biski gausesnes kraujingos isskyros, kaip su svieziu krauju... bet vakar ir past…
Susitvarke jums ?
Sveikos. Jungiuosi į jūsų gretas. Gavau biobsijos rezultatus -CIN2. Paskyrė konizaciją Santaros klinikose, bet neaišku koks gydytojas bus, todėl truputį neramu. Gal turit patirties ar labai svarbu gydytojas? Gal reikėtų ieškoti kur privačiai? Kaip jūs pasirinkote gydytojus? 🙂
Koraite parašė:
Sveikos. Jungiuosi į jūsų gretas. Gavau biobsijos rezultatus -CIN2. Paskyrė konizaciją Santaros klinikose, bet neaišku koks gydytojas bus, todėl truputį neramu. Gal…
Manau tikrai neverta ieškoti privačiai
operacija užtruko 15min
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai