manouoga parašė:
Sveikutes,pirmadieni Siauliuose MVK,bus atlikta kaklelio konizacija.Is ligonines kiek supratau isleidzia ta pacia diena,o ar duoda dar bent kelioms dienoms nedarbin…
duoda keliom dienom, o po to pas savo gine galima prasitest
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįmanouoga parašė:
Sveikutes,pirmadieni Siauliuose MVK,bus atlikta kaklelio konizacija.Is ligonines kiek supratau isleidzia ta pacia diena,o ar duoda dar bent kelioms dienoms nedarbin…
duoda keliom dienom, o po to pas savo gine galima prasitest
Jurga111 parašė:
Sveikos 🙄 kada po gimdymo daretes tyrimą kaklelio?
Aš dar bandau pastoti. O gydytoja sake kai pastosiu ir pagimdysiu mazdaug 6 savaitems praejus po gimdymo pasitikrinti.
Filė parašė:
Aš dar bandau pastoti. O gydytoja sake kai pastosiu ir pagimdysiu mazdaug 6 savaitems praejus po gimdymo pasitikrinti.
Kazin ar tikslinga daryt taip anksti citologija gali but dar pilnai neatsistates kaklelis..
Jurga111 parašė:
Sveikos 🙄 kada po gimdymo daretes tyrimą kaklelio?
Po pirmo gimdymo dariausi po 3-4 men.. po sio taip pat darysiu po 3-4 men.
uogyytė parašė:
Po pirmo gimdymo dariausi po 3-4 men.. po sio taip pat darysiu po 3-4 men.
Tai kažkur man liepos rugpjūčio mėn reiks eiti
Sveikos. Patarkit ka daryti..zodziu turiu zpv 18. Dariaus skystoj terpej ir paprasta tepineli. Tepinelis rodo uzdegima. O pap rodo cin3, carcinoma in citu, hsil, o gydytoja nusprende antibiotikais gydyti uzdegima ir po to vel kartoti tyrimus. Kaip galvojate ar nereiktu cia skubiau kazka daryti?ačiū⚘
Odongou parašė:
Sveikos. Patarkit ka daryti..zodziu turiu zpv 18. Dariaus skystoj terpej ir paprasta tepineli. Tepinelis rodo uzdegima. O pap rodo cin3, carcinoma in citu, hsil, o …
Man radus skystoj terpej pakitimus, dare zpv, tada radus aukstos rizikos virusa siunte i klinikas biopsijai. Dar paziurejo per mikroskopa (lyg kolposkopija vadinasi). Biopsija patvirtino cin3/cis - reikejo konizacijos. Dare is karto, t.y. sekanti cikla po menesiniu. Pasikonsultuokit pas kita gydytoja. Kuriam mieste jus? Jei Kaune - rekomenduoju gyd.Vaitkienę, dirba Kauno klinikose ir kazkur dar privaciai
Odongou parašė:
Sveikos. Patarkit ka daryti..zodziu turiu zpv 18. Dariaus skystoj terpej ir paprasta tepineli. Tepinelis rodo uzdegima. O pap rodo cin3, carcinoma in citu, hsil, o …
Daryciau konizacija. Man dare bent jau iskart su Cin3 cis
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai