Pegi parašė:
Supratau, o tai negali buti, kad ta infekcija ir yra tie pakitimai?
Abejociau.. bet Pap tyrimas tikrai gali buti netikslus. Suvartokite zvakuciu kursa o td pakartokite tepineli tik ne paprasta o skystoje terpeje
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįPegi parašė:
Supratau, o tai negali buti, kad ta infekcija ir yra tie pakitimai?
Abejociau.. bet Pap tyrimas tikrai gali buti netikslus. Suvartokite zvakuciu kursa o td pakartokite tepineli tik ne paprasta o skystoje terpeje
uogyytė parašė:
Abejociau.. bet Pap tyrimas tikrai gali buti netikslus. Suvartokite zvakuciu kursa o td pakartokite tepineli tik ne paprasta o skystoje terpeje![]()
Pegi parašė:</cite
uogyytė parašė:
Abejociau.. bet Pap tyrimas tikrai gali buti netikslus. Suvartokite zvakuciu kursa o td pakartokite tepineli tik ne paprasta o skystoje terpeje![]()
Taip, dabar ir darysiu ta tepineli skystoje terpeje. 🙂Bet ir tas paprastas pap jau kazkokius rimtus pakitimus tiksliai parodo ar ne?
Pegi parašė:
Taip, dabar ir darysiu ta tepineli skystoje terpeje. 🙂Bet ir tas paprastas pap jau kazkokius rimtus pakitimus tiksliai parodo ar ne?
Tiksliai parodo skystos terpes tepinelis. O pap nera toks tikslus
Pegi parašė:
As irgi darysiuosi dabar ta tepineli skystoje terpeje, pati pasakiau, kad gal tada po tu zvakuciu darom ta, tai sake gerai. Ji man sake, kad gal cia po gimdymo atsi…
As i sia problema zvelgiu is tos puses, kad gerai jog pastebeta buvo laiku
ir imtasi priemoniu laiku ;) linkiu, jog pakartotini tyrimai butu geresni ir issamiau paaiskinti ;)
Irvutė parašė:
As i sia problema zvelgiu is tos puses, kad gerai jog pastebeta buvo laikuir imtasi priemoniu laiku ;) linkiu, jog pakartotini tyrimai butu geresni ir issamiau …
Taip as irgi siaip galvoju, kad svarbiausia jog laiku pastebeta. 🙂Biski neramu, tik, kad nebutu tie atsakymai stipriai blogesni po to tyrimo is skystosios terpes. Na dabar, kai eisiu tai jau liepsiu issamiai paaiskinti viska...🙂 Aciu Jums 🙂
Irvutė parašė:
Priklausomai kokio lygio ikiveziniai pakitimai. Man operacija dare tik kai jau buvo rimti pakitimai. Kol buvo LSIL, tol tiesiog liepe stebet ir reguliariai kas koki…
Bet O pastot nepadeda operacijos
Pegi parašė:
Taip as irgi siaip galvoju, kad svarbiausia jog laiku pastebeta. 🙂Biski neramu, tik, kad nebutu tie atsakymai stipriai blogesni po to tyrimo is skystosios terpes. N…
Man isoperavo su cin3.. Po to ta ispajuta dalele patikrino ir buvo cin 1
Laurute B. parašė:
Bet O pastot nepadeda operacijos![]()
Taip, negimdziusiai operacijos nera gerai
bet ka padarysi, jeigu reikia - tai kitos iseities nera. Man po operacijos viskas buvo ok. Va dabar eisiu vel kartot menesio gale.
Irvutė parašė:
Taip, negimdziusiai operacijos nera geraibet ka padarysi, jeigu reikia - tai kitos iseities nera. Man po operacijos viskas buvo ok. Va dabar eisiu vel kartot me…
Pastojot?
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai