Evitaa parašė:
Jau su dukryte ant rankų aš ❤️
Įkvepianti istorija, labai džiaugiuosi dėl jūsų! 🥰
Reiškiasi belieka tik tikėti ir rinkti savaitę po savaitės 😊
Evitaa parašė:
Jau su dukryte ant rankų aš ❤️
vaidame parašė:
Dauguma merginų tikrai sėkmingai išnešioja apsiuvus kaklelį, tik tiek kad jau nėštumas toks, kad nepalakstysi, reikia laaaabai stipriai sulėtinti tempą vartokit magnį, nestresuokit, nes stresas žiauriai kerta per kaklelį ir tikiu, kad dalinsitės poto ir Jūs savo sėkminga istorija su mumis 😊🌸
9920916 parašė:
Gal galite papasakoti kaip vyksta visa šita procedūra man taip pat trumpėja kaklelis skausmai pilvo yra gydytoja užsiminė apie apsiuvima bet per daug nieko nekalbej…
Sveika. Su siuntimu atvykstate į kliniką ir tada paskiria laiką kada Jus apsiūna. Atliekama taikant narkozę (trunka neilgai ~30min) ir po apsiuvimo perkelia į intensyvios priežiūros palatą, kol atsigausite po narkozės, o tada jau į paprastą palatą gražina. Jei viskas gerai ir nekyla jokių komplikacijų tai 2-3d palaiko ligoninėje ir išrašo į namus. Po apsiuvimo gali teplioti iki 3d, gali jaustis maudimas pilvo apačioje kaip per mėnesines. O poto likusį laiką tausojantis rėžimas taikomas. 😊
Evitaa parašė:
Sveika. Su siuntimu atvykstate į kliniką ir tada paskiria laiką kada Jus apsiūna. Atliekama taikant narkozę (trunka neilgai ~30min) ir po apsiuvimo perkelia į inten…
Dėkoju 🙂 labai tikiuosi kad nereiks ir situacija pageres ir be apsiuvimo
9920916 parašė:
Sakykike kai kakleli matuoja mm tai kiek butu cm ?🙂
Ta prasme?
10 mm = 1 cm, ar Jus ne to klausiate? 🤔
Nuotaika parašė:
Ta prasme?
10 mm = 1 cm, ar Jus ne to klausiate? 🤔
To ir klausiau sakau gal kažkaip kitaip skaiciuojasi