pupsikass parašė:
Sveikos, ar yra merginų, kurios turėjo netekčių antrame trimestre ir po laparaskopinio gimdos kaklelio apsiuvimo (prieš pastojant) po to pavyko sėkmingai išnešioti …
Sveiki, jei dar aktualu tai man pavyko 🥰 pavyks ir jums
pupsikass parašė:
Sveikos, ar yra merginų, kurios turėjo netekčių antrame trimestre ir po laparaskopinio gimdos kaklelio apsiuvimo (prieš pastojant) po to pavyko sėkmingai išnešioti …
Sveiki, jei dar aktualu tai man pavyko 🥰 pavyks ir jums
Irvutė parašė:
Sveiki, ar yra/buvo kam, o gal esate girdejusios patirciu, kai pirmas nestumas buvo rizikingas del trumpejancio kaklelio su pilnu gulimu rezimu, o antras nestumas v…
Gal ir būna... gaila mano atveju su antru trumpėjo net ir gulimam rėžime, bet apsiuvus kaklelį, jau baigiu pilnai išnešioti savo mažyli 🥰
vaidame parašė:
Gal ir būna... gaila mano atveju su antru trumpėjo net ir gulimam rėžime, bet apsiuvus kaklelį, jau baigiu pilnai išnešioti savo mažyli 🥰
Labai džiugu, kad viskas laimingai! 😊 Kelintą savaitę apsiuvo kaklelį? Koks gydytojas atliko apsiuvimą?
vaidame parašė:
15 savaitę apsiuvo, operavo gydytoja Savukynė , Kauno klinikose 😊
O kiek pas jus kaklelis?
Man dar tik 6sav., bet laukia visi šie išbandymai, darys planinį apsiuvimą, progesteroną jau naudoju 😉
Mujeer parašė:
Man dar tik 6sav., bet laukia visi šie išbandymai, darys planinį apsiuvimą, progesteroną jau naudoju 😉
Dėl kokių priežasčių jums planinis apsiuvimas? Kurią savaitę?
Irvutė parašė:
Dėl kokių priežasčių jums planinis apsiuvimas? Kurią savaitę?
Turėjau du praradimus 19 ir 20sav. Todėl šį kartą jau planiškai apsius 13-14sav. Buvau susitarusi su gydytoju Abraičiu, bet labai gaila jis nebedirba. Na bet vistiek apsiuvimą darysiu Kauno klinikose.
Mujeer parašė:
Turėjau du praradimus 19 ir 20sav. Todėl šį kartą jau planiškai apsius 13-14sav. Buvau susitarusi su gydytoju Abraičiu, bet labai gaila jis nebedirba. Na bet vistie…
Galit plačiau papasakoti, kaip viskas prasidėjo. Domina palyginti su savo atvėju
vaidame parašė:
O sakykit dėl kokių indikacijų nusprendė apsiūti? Kitoms laukia, delsia siūti iš karto 🤔 aš labai norėčiau, kad ir man apsiūtų, bet bijau, kad nesutiks ir lauks paskutinės min 🙄
Apsiuvus kaklelį kaip sekėsi tokiau gyvent, kiek sau leidote judėti?
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai