Ačiū už atsakymą♥️ temsime ir mes kažkaip ☺️
Evitaa parašė:
Iki 24sav gulėjimas buvo paskirtas namie, o taip drastiškai sutrumpėjus buvau paguldyta į ligoninę, kojos laikomos aukščiau, judėjimas leidžiamas tik į wc (palata p…
Ačiū už atsakymą♥️ temsime ir mes kažkaip ☺️
Evitaa parašė:
Iki 24sav gulėjimas buvo paskirtas namie, o taip drastiškai sutrumpėjus buvau paguldyta į ligoninę, kojos laikomos aukščiau, judėjimas leidžiamas tik į wc (palata p…
Evitaa parašė:
Jei verčiant į cm - taip, iki 9sav buvo 4,9cm, 12sav 4,1cm, po apsiuvimo 3,3cm. Kuris laikas po apsiuvimo laikėsi toks pat ilgis, nekito. 22sav 2,2cm, o 24sav liko …
O nieko kažko nenutiko tokio per tas dvi savaites tarp 22 ir 24? Streso gal turejot ar kazka veiket?
Man panasiai pirmo nestumo metu buvo, kai 19 sav 19 mm ismatavo, o 25 sav tik 6 mm. Dabar laukiuosi vėl ir daug klaustukų kaip kas toliau bus. Dabar 6-7 sav, o kaklelis 31mm, kas manau nedaug, bet man jis trumpintas dar yra kažkiek 🤔
julija05 parašė:
Kolkas guliu ir aš su savo 1.8 cm kakleliu. Progesterona vartoju 600 Mg.
Ketvirtadieni tikrinti ir paprašiau tepineli paimti.
Linkiu, kad išgulėtumėt kuo ilgiau ir kad stabiliai taip iki galo 🙏
Irvutė parašė:
O nieko kažko nenutiko tokio per tas dvi savaites tarp 22 ir 24? Streso gal turejot ar kazka veiket?
Ne nieko. Viskas įprastai. Mano visas nėštumas gulimam rėžime, nes gydytojai matė, kad labai silpnas kaklelis net po apsiuvimo. Tik kelios dienos iki planinio vizito vaikas labai malėsi kojomis į kaklelį, kas įtariu ir turėjo nemažai įtakos galbūt, kad siūlas nuo žiočių nuvažiavo ir prasivėrė kaklelis. Bet čia tik prielaida.
Evitaa parašė:
Linkiu, kad išgulėtumėt kuo ilgiau ir kad stabiliai taip iki galo 🙏
Gali tikrai tada būt įtaka dėl vaiko judesių į kaklelį. Stiprūs tie leliukai 🙈 bet va čia tokių dalykų niekaip nepasaugosi ir neįtakosi... aš laukiu nesulaukiu sekančio vizito, kad įvertintų ar per 2 savaites kaklelis nepakito. Kol kas planas stebėti, bet labai noriu apsiuvimo, nes turint 3,5 m vaiką salygų vien gulėt ir būt mamos apšokinėta neturėsiu 🙈 pirmo nėštumo metu, lygiai taip pat, kaip jūs - vien gulėjau nepakeldama galvos, kojos ir dubuo aukščiau. Valgiau gulėdama ir galvos neploviau ilgai, ir dar daug visokiausių niuansų 🙈
Irvutė parašė:
Gali tikrai tada būt įtaka dėl vaiko judesių į kaklelį. Stiprūs tie leliukai 🙈 bet va čia tokių dalykų niekaip nepasaugosi ir neįtakosi... aš laukiu nesulaukiu seka…
Taip, su vaiku namie jau neišeina taip sąžiningai gulinėti, nes juos ir panešiot reikia, ir valgyt paduot.
O kiek savaičių Jums dabar ir kodėl nedaro apsiuvimo, jei norit? 😊
Evitaa parašė:
Taip, su vaiku namie jau neišeina taip sąžiningai gulinėti, nes juos ir panešiot reikia, ir valgyt paduot.
Dabar dar tik 6-7 sav. pati pradžia ir tik 3,1 cm. Nėra taip, kad nedaro, bet ir neplanuoja konkrečiai dar nieko. Manau įvertins ilgį dar kelių apžiūrų metu, nes suplanuota kas dvi savaitės dabar.
Mano mažajam 1,5 metuku. Tai va priešinesiojau , kad sutrumpėjo kaklelis. Tai labai stipriai padeda vyras pasiėmęs nedarbingumą. Ir mama 2 savaitėm.
Irvutė parašė:
Gali tikrai tada būt įtaka dėl vaiko judesių į kaklelį. Stiprūs tie leliukai 🙈 bet va čia tokių dalykų niekaip nepasaugosi ir neįtakosi... aš laukiu nesulaukiu seka…
Sveikos. Aš ateinu su savo ne ką linksmesne istorija. Esu 1 tipo diabetike jau 16 metų, ir prieš 7 metus pagimdžiusi 29 savaičių mergytę, rado infekcija kuri paskatino priešlaikinius gimdymą. Tada 2022 metais pradėjome planuoti kitą vaikutį ir sekė lavina nesėkmių, 8 savaičių ankstyvas persileidimas, tada nesivystantis, tada 17 savaičių nutekėję tiesiog vandenys, ir paskutinis 21 savaites tiesiog atsivėręs gimdos kaklelis su visa veikla.... po paskutinio įvykio 2024.05.02 diena rekomenduoti apsiūti kaklelį nes greičiausiai yra gk nepakankamumas
Ieškojau Abraicio, bet įtariu kad jis nebedirba net klinikose. Pas ką rekomenduotumėte kreiptis? Norisi laimingos pabaigos, nes širdis visa sudaužyta 🥹🥹🥹
lauravasiliauskaitee parašė:
Sveikos. Aš ateinu su savo ne ką linksmesne istorija. Esu 1 tipo diabetike jau 16 metų, ir prieš 7 metus pagimdžiusi 29 savaičių mergytę, rado infekcija kuri paskat…
Man gydytoja Savukynė apsiuvo ir apžiūrėjo ir konsultavo, tai tikrai neturiu jokių nusiskundimų, ji dirba kauno klinikose.
Nėštumas jau į pabaiga.
lauravasiliauskaitee parašė:
Sveikos. Aš ateinu su savo ne ką linksmesne istorija. Esu 1 tipo diabetike jau 16 metų, ir prieš 7 metus pagimdžiusi 29 savaičių mergytę, rado infekcija kuri paskat…
Sveika. Man vietoj Abraičio rekomendavo Minkauskienę, deja, pati negavau pas ją laiko konsultacijai Kauno klinikose.
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai