juratele2006 parašė:
Buvau vakar pas K, pries FET paskyre cikloferona, tada prednisolonas, Imunoglobulinas, fraxiparinas, progesteronas.
Kokios kainos pas ją aš irgi greitai ruošiuos vykti .
juratele2006 parašė:
Buvau vakar pas K, pries FET paskyre cikloferona, tada prednisolonas, Imunoglobulinas, fraxiparinas, progesteronas.
Kokios kainos pas ją aš irgi greitai ruošiuos vykti .
juratele2006 parašė:
O kiek laiko reikėtų vartoti tokį vaistų derinį?
juratele2006 parašė:
Del ko Jums cikloferona skyre? 😏
Nykštukė parašė:
Mano Kir atsakymas atejo, tai ats: AB 🥳🥳🥳
Ooo kaip faina!!
Miracolo parašė:
Ooo kaip faina!!![]()
Jo sirdis rami, kad nereikes taikyt lit ir vaziuot i pasaulio krasta, kad surast kas ji padarytu 😅
Nykštukė parašė:
Jo sirdis rami, kad nereikes taikyt lit ir vaziuot i pasaulio krasta, kad surast kas ji padarytu 😅
Puikiai suprantu....buciau nerealiai laiminga, jei man pasakytu, kad suklydo ir mano KIR ne AA
Nykštukė parašė:
Valio! 😊 Atsimenu ir as ta pati pagalvojau
Nykštukė parašė:
O tai LIT taiko tik kai buna KIR AA tipas?
SI-DE parašė:
O tai LIT taiko tik kai buna KIR AA tipas?
Nebutinai, lit dar mazina NK. Bet nk mazinimui yra daug kitu prieeinamu budu.
Tik nesu tikrai del kraujo panasumo, kas butent padeda, kazkur esu skaicius, kad irgi lit
O su KirAA tik Lit, na jei pas vyra irgi randa ta trecia forma (neatsimenu kokie ten skaiciai)
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai