Bandele parašė:
Tai zinoma🥰
Geras! 😄😄
Bandele parašė:
Tai zinoma🥰
Geras! 😄😄
Bandele parašė:
Gal bandysit dar karta?😁
Nesakau ne, bet daugiau tikrai nenoriu 🙈 visgi vėl grįžta mintys apie įsivaikinimą, kai leliai paūgės.
Suninthesea parašė:
Sveikos, matau jau seniai tema nebeaktyvi 😀 bet gal dar kas istorijomis pasidalins? Planuosim greitu metu antra vaikeli, sunu turime, norisi dukrytes 😀
Įdomu, o kiek gi pasitvirtina pagal šią lentelę? Nes šiaip tiek mano atveju, tiek iš pažįstamų kiek girdžiu, tai pasitvirtino...

Baletina parašė:
Įdomu, o kiek gi pasitvirtina pagal šią lentelę? Nes šiaip tiek mano atveju, tiek iš pažįstamų kiek girdžiu, tai pasitvirtino...
O kaip ši lentelė veikia?
aš nelabai suprantu, gal ir mums suveikė🤪😅
Pipirelis parašė:
O kaip ši lentelė veikia?aš nelabai suprantu, gal ir mums suveikė🤪😅
Mamos amžius pastojimo metu ir mėnesis ,kurį pastoji
Bet turiu nuvilti ,nes iš 6 tik 2 kartus pataikė su lytim
Idomu31 parašė:
Mamos amžius pastojimo metu ir mėnesis ,kurį pastojiBet turiu nuvilti ,nes iš 6 tik 2 kartus pataikė su lytim
![]()
Ane??? Geras. O mes su mama peržvelgėm visą savo giminę, nu blemba tip top, nu gal koks vienas atvejis, kad neatitiko, bet 90% atitikimų
Dabar vat laukiasi kaimynė, nu ir su ta pažvengėm, kad ATITIKO!
Idomu31 parašė:
Mamos amžius pastojimo metu ir mėnesis ,kurį pastojiBet turiu nuvilti ,nes iš 6 tik 2 kartus pataikė su lytim
![]()
pirmas va vaikas tai atitinka, antrą planuojam, jei dabar pavyks - mergička bus. belieka laukti
Pipirelis parašė:
pirmas va vaikas tai atitinka, antrą planuojam, jei dabar pavyks - mergička bus. belieka laukti![]()
O kartu planuosim! Smagu 😀 ir dar pirmieji bendraamziai vyrukai 👍
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai