Pipirelis parašė:
pirmas va vaikas tai atitinka, antrą planuojam, jei dabar pavyks - mergička bus. belieka laukti![]()
nu va, atitinka pirmas ;) Sėkmės ir su antru, linkiu pagaut kasytes
Pipirelis parašė:
pirmas va vaikas tai atitinka, antrą planuojam, jei dabar pavyks - mergička bus. belieka laukti![]()
nu va, atitinka pirmas ;) Sėkmės ir su antru, linkiu pagaut kasytes
Baletina parašė:
Įdomu, o kiek gi pasitvirtina pagal šią lentelę? Nes šiaip tiek mano atveju, tiek iš pažįstamų kiek girdžiu, tai pasitvirtino...
Baletina parašė:
Įdomu, o kiek gi pasitvirtina pagal šią lentelę? Nes šiaip tiek mano atveju, tiek iš pažįstamų kiek girdžiu, tai pasitvirtino...
Pasitvirtino 2 iš 4rių
na vienas tai toks nežinau kaip skaityt, skaičiavau kaip neatitikimą, nes pastojau kaip ir plius minus per gimtadienį ir tikslios dienos nežinau tai vienu atveju vienaip rodo kitą kitaip, bet pagal faktą turėjo būt mergaitė, o gimė berniukas
Idomu31 parašė:
Mamos amžius pastojimo metu ir mėnesis ,kurį pastojiBet turiu nuvilti ,nes iš 6 tik 2 kartus pataikė su lytim
![]()
Mum atitinka . Ir tai per plona riba jei manyti kad pastojau vienu metu tai tada neatitinka jei galvot kad vistik ov buvo vėliau tai tada atitinka tai manau kad daug atevju kai neatitinka buna kl dingai manoma kada buvo pastota.
LiukaL parašė:
Mum atitinka . Ir tai per plona riba jei manyti kad pastojau vienu metu tai tada neatitinka jei galvot kad vistik ov buvo vėliau tai tada atitinka tai manau kad dau…
Tai norit pasakyti ,kad du pirmu vaiku aš pastojau sausio menesį ,o pagimdžiau sekančiais metais vasarį ?
Ir nėštumas truko ilgiau negu metus
Nes pas pagal šitą kvailą lentelę , pastojus 21 metų ,pagimdyti berniuką įmanoma,tik pastojus sausio mėnesį
Arba su paskutiniu vaiku - norit pasakyti , kad pastojau 10 ciklo dieną arba dar anksčiau , nors puikiai žinau ,kad mano ciklas reguliarus 30 dienų , ir ovuliacija buvo tik 17 ciklo dieną. Lentelė gi sako ,kad berniukas įmanomas tik pastojus kovo menesį , o sekančius tris mėnesius tik mergaitės
problema ,kad man mėnesinės buvo kovo 21 , ovuliacija už 17 dienų
Tai niekaip į tą kovą neįsipaišau
Su kitais dviem vaikais ,kur neatitiko lytis ,irgi 100 proc tikra ,nes pas mus visi vaikai planuoti ,visada reguliarus ciklas ir jaučiu ,kada ovuliacija. Pagal lentelę,mano beveik dvimetinukė irgi berniukas turėjo būti, nes paskutinės mėnesinės buvo sausio.22 d. O lentelė gi rodo ,kad jei pastoji 34 metų , sausį arba vasarį ,bus berniukas , puikiai žinau ,kad pastojau vasario pradžioj ,nes ovuliacija buvo vasario 6 ar 7 dieną .
Taip kad ,šita lentelė tik pasižaidimui
Idomu31 parašė:
Tai norit pasakyti ,kad du pirmu vaiku aš pastojau sausio menesį ,o pagimdžiau sekančiais metais vasarį ?Ir nėštumas truko ilgiau negu metus
Ne nenoriu. Pas mane pagal tai jei galvot kad ov buvo gruodį tiksliau gruodžio gale tai turejo būt pvz mergaite ,bet gimė berniukas bet pagal šita lentele rodė kad jei pastojimas buvo gruodį tai mergaite jei sausi tai berniukas už tai ir sakau kad kartais rodo klaidingai nes buna per du mėnesius tikimybe kas buvo pastota kai viena mėnesį rodo berniuką kita mėnesi mergaite kas nutiko man.
Ir taip gali būt tikimybe jei nesekete ov jokiais testais jog buvo 10cd.
Ovuliacija kada įvyko tiksliai gali pasakyt tik ginekologe jei stebi ciklą iš pojūčiu 100% tikrai neimaomona būt.
LiukaL parašė:
Ne nenoriu. Pas mane pagal tai jei galvot kad ov buvo gruodį tiksliau gruodžio gale tai turejo būt pvz mergaite ,bet gimė berniukas bet pagal šita lentele rodė kad …
LiukaL parašė:
Ne nenoriu. Pas mane pagal tai jei galvot kad ov buvo gruodį tiksliau gruodžio gale tai turejo būt pvz mergaite ,bet gimė berniukas bet pagal šita lentele rodė kad …
O apie nėštumą ,trunkantį 13 mėnesių ką galit pasakyti?
Gi rašau ,kad 21 metų pastojus , susilaukti berniuko pagal lentelę yra įmanoma tik jei pastojimas sausio mėnesį, visus kitus mėnesius pastojus gims mergaitė
Pastojau 21 metų vos ne metų vidury ,tikrai ne sausio mėnesį ,tai kodėl berniukas gimė ?
Čia atitikimas ir gaunasi ,nes kažkas nežino tikros ovuliacijos datos ,ir pritempia į kurią pusę nori labiau ,jei tik įmanoma
Kažkam šiaip sutapimas .
Man nereikia ginekologės ,kad žinočiau,kada buvo ovuliacija ,nes pas mane taip reguliaru ,kad net bloga darosi ,puikiai žinau ,kada ovuliacija , nes esu ir ovuliacijos testus dariusis ,pojūčiai patvirtina ,ir puikiai žinau ,kiek trunka ciklo dalis po ovuliacijos , svyravimai -+2 dienos
O planuojant vaikus visada darausi ovuliacijos testus , nors man jų net nereikia . Tiesiog šiaip ,kad ,na ,o gal kažkur užvėluos ta ovuliacija ( kas labai minimali tikimybė) ,paskui sedėk ir lauk į tuos tusčius ,per anksti darytus nėštumo testus žiurėdama
Taip ,kad tikrai žinau ,kad nebūna pas mane jokios ovuliacijos 10 cd ar dar anksčiau .
Sveikos ,planuojančios mergaites perskaitykit visa tema, KAIP SUSILAUKT MERGAITĖS 😁😊. čia mūsų planuojančių buvo daug ir išgveldenta buvo nuo a iki z 🤣. Tikrai rasit patarimu ir įdomių mūsų istorijų😊. Bet trumpai tai kuo mažiau sex ta mėnesį kurį planuojat . Pvz. 1 kart kokios 3-4 d.prieš ov ,kita mėn artinat ,1sex 2-3d. Iki ov . Taip ir einat😀. Kas neskuba gali žaisti ir ov sekti testukai ir t.t.😁. Šansa pagaut kasytes padidinat.
Labas, na pabandėm mes pagauti sesutę. Neseniai sužinojau, kad laukiuosi. Labai stipriai ovuliacijos nesekiau, bandžiau pagal išskyras. Nesaugūs santykiai buvo spalio 1 dieną, o kiaušinio baltymo išskyros baigėsi spalio 5, na tai įdomu kas čia gavosi 😀 kažin ar išlaukė čia iki tos 5 dienos ar anksčiau ta ovuliacija buvo
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai