Tatalia parašė:
Sveiki, aš iš viso ten gavau išrašą jog persileidimas (nes nuvažiavau gausiai kraujuodama 9sav berods) gerai kad privačiai dar lankiausi ir mano gydytoja kt rytą p…
O darė echoskopą? Gal prisimenat koks gydytojas priėmė?
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaTatalia parašė:
Sveiki, aš iš viso ten gavau išrašą jog persileidimas (nes nuvažiavau gausiai kraujuodama 9sav berods) gerai kad privačiai dar lankiausi ir mano gydytoja kt rytą p…
Tirė parašė:
Vyresnio amžiaus gyd. Zenonas Gedminas. Šiaip girdėjau jog jis jau nebediba (bet gal neteisinga informacija 🤔🤷🏼♀️)
Galit parašyti į PM jei norit
Tatalia parašė:
Vyresnio amžiaus gyd. Zenonas Gedminas. Šiaip girdėjau jog jis jau nebediba (bet gal neteisinga informacija 🤔🤷🏼♀️)
Parašiau jums
Noriu pasidalinti savo patirtimi. Prieš kelias dienas čia rašiau, kad buvau gimdymo namų priėmime, nes 6+ savaičių atsirado šviežio kraujo. Kai patikrino echoskopu prigasdino, kad nesivystantis nėštumas, nes yra tik puslytė, bet ji tuščia. Vakar apsilankiau pas savo ginekologę, ėjau su mintim kad jau irgi pasakys kad nieko nėra. O pasirodo viskas gerai, nėštumas puikiai atitinka pagal mėnesines, širdelė plaka ❤️ tad merginos, niekada nepasitikėkite tik viena nuomone, ir tuo labiau, jei ankstyvas nėštumas tai tutbūt net neverta vykti pasitikrinti į gimdymo namus
Tirė parašė:
Noriu pasidalinti savo patirtimi. Prieš kelias dienas čia rašiau, kad buvau gimdymo namų priėmime, nes 6+ savaičių atsirado šviežio kraujo. Kai patikrino echoskopu …
Kaip sveikinu ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰 labai tikėjausi kad jums viskas bus gerai 🥰❤️
Mano patirtis ten irgi panaši, sėkmingai iki šiol nešioju leliuką 🤞
Tirė parašė:
Sveikos. Kas turit patirties su priėmimo echoskopu? Man dabar 6+3, vakar pradėjau teplioti šviežiu krauju, nuvykau į priėmimą pasitikrinti, matė tik puslytę, bet ji…
Labas, pirmojo nėštumo metu man buvo taip. Luktelkit ir pailsėkite kiek išeina. 🥰
Tirė parašė:
Noriu pasidalinti savo patirtimi. Prieš kelias dienas čia rašiau, kad buvau gimdymo namų priėmime, nes 6+ savaičių atsirado šviežio kraujo. Kai patikrino echoskopu …
Ooo!! Jau perskaiciau!! Man taip buvo! ❤️
Sveikos, ar teko kam po kurio laiko po gimdymo registruotis apžiūrai dėl galimos infekcijos (įtariu, kad pradėjo pūliuoti siūta tarpvietė, nors atrodo jau viskas užgiję buvo)? Kaip ir pas ką registravotės? Bendru telefonu į moters ir vaiko kliniką ar per e.sveikatą? Ar reikalingas siuntimas?
Lisi parašė:
Laba, ar Klaipedos gimdymo namuose yra galimybe "tattos" su gydytoja gimdymui? Na pasidaryti gimdymo plana su konkrwcia gydytoja? Susipazinti is ankaciau, viska Apt…
Ar galima tartis nežinau, man pasisekė abu kartus gimdyti pas savo gydytoją - Mačiulionytę.
Dėl epidūro nebuvo problemų, personalas pats paklausia, ar nori epidūro.
spin2lee parašė:
Ar galima tartis nežinau, man pasisekė abu kartus gimdyti pas savo gydytoją - Mačiulionytę.
Kaip šaunu. O gal galima Mačiulionytes kontakta? Gal Susisiekciau privaciai...
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai