Bala-ndė parašė:
Aš jos net neradau pincete
As kaip suprantu jos pilnas vardas Romualda;) bet ir tai kaip taip jokiu komentaru
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaBala-ndė parašė:
Aš jos net neradau pincete
As kaip suprantu jos pilnas vardas Romualda;) bet ir tai kaip taip jokiu komentaru
Kakao parašė:
Ant kortelės buvo parašyta Roma, kažin ar rašo sutrumpinimus personalo kortelėse. Ir fb ji Roma..
Agnė_ parašė:
Ant kortelės buvo parašyta Roma, kažin ar rašo sutrumpinimus personalo kortelėse. Ir fb ji Roma..
Tikrai neturėtų trumpinti.
Bala-ndė parašė:
Tikrai neturėtų trumpinti.
Tikrai! Net nepagalvojau, tada jokios infos apie ja nera.
Oho, skaitau ir net keista. Prieš mėnesį gimdžiau pas akušerę Romą, net susiradau FB pažiūrėt ar ta pati, tai jo ta pati, apie kurią rašot. Aš nežinau kodėl man pasisekė, bet ji buvo nuostabi, labai rūpestinga ir maloni. Pirmas įspūdis gal kiek ir grubokas buvo, bet vėliau tikrai nieko panašaus. Po gimdymo, kai siuvo, pasikalbėjom, pajuokavom, na nežinau, aš apie ją visiems gyriau ir džiaugiausi, kad teko su ja man gimdyti🙂
Agnė_ parašė:
Labas vakaras, gimdžiau ir aš pas akušerę Romą. Prasidėjus klausimams kur dirba aš ir vyras supratau ko nori. Nedavem nei cento. Na ir elgesi ir bendravo grubiai. V…
O ka reiškia neleido nė garselio išleisti?
Nes aš gimdžiau be nuskausminimo ir visa gimdyklą aidėjo nuo mano dėjonių.
Bet neprisimenu net akušerės vardo, bet ji buvo superinė.
Registre parašė:
O ka reiškia neleido nė garselio išleisti?
Nes aš gimdžiau be nuskausminimo ir visa gimdyklą aidėjo nuo mano dėjonių.
Aš manau ten visos šaukia vienos mažiau kitos daugiau,pvz..man su pirmu gimdimu gimdžiau 25valandas su skatinamaisiais neištariau nei balso iškenčiau esu skausmui pakanti negalvojau pati,kad tiek galiu ištvert ir tikrai nervino pašoni kliksmai kitu net gazdino vienu momentu pasijutau kaip saubo filme kur už sienos pjausto žmogu gyva o tuoj ateis mano eilė😄🤭tai teko daug kartu ausis užsidenkt ir prašyt mamos kai baigsis pasakytu nes pirmakartė buvay tai nesinorėjo saves išgazdint nes atvažiavau nusiteikus kitaip,nes akušerės stebėjosi. Bet dėja po ilgo kankinimuosi teko CP . O antra karta nieko nežinojau ir negalvojau kaip bus bet norėjos CP nes žinojau kaip kas su CP bet teko pasukankint 19valandu tik šį kart buvo viskas kitaip su skausmu jis buvo baisesnis tuom kad nepadėjo epidiūras ir skausmas buvo be poilsio kai pradidėjo saremis jis tesesi be pertraukos net nežinojau,kad taip būna bet dauguma sako,kad čia nuo pjiūvio.Ir neklikiau o ant galo šaukiau,kad nebegaliu man kažkas vidui plyšta,net vir.gydytojas atėjas kai reikėjo perpilt krauja sako jūs čia taip šaukėt sakau aš o ką? 😄🤭😄Tai va skurtingos patirtis su šaukimais ir rėkimais. Niekam nelinkėčiau patirti saremi 19valandu be sustojimo be atsikvepimo sekundės,aš nei išlovos negalėjau išlipti,nei vaikščios ant pačio galo man per pjūvi vidui taip skaudėjo sakiau jiems daugybe kartu,viso to padekoja aš vos nenumiriau operacinei mane operavo 2valandas palyginus su pirmu 30min. Negalėjo sustabdyt kraujo matyt vudui jau buvo pliše kai perpjovė tik nesako. Tai antras CP mane šiek tiek išgazdino dėl dar vaikučiu o jai trečia kart nebepakilsiu iš ten,tik tada supratau,kad ta operacija nejuokas.
Daiva.. parašė:
Aš manau ten visos šaukia vienos mažiau kitos daugiau,pvz..man su pirmu gimdimu gimdžiau 25valandas su skatinamaisiais neištariau nei balso iškenčiau esu skausmui p…
Aš du gimdžiau ir be klyksmų, antrą be jokių nuskausminamųjų, tik padūsavau ir viskas😄 O kitose palatose tikrai klyksmų buvo. Manau labai priklauso nuo žmogaus skausmo slenksčio ir nuo situacijos, kaip ir jūsų atvėju dvi skirtingos patirtys 🙂 po antro išvis sulaukiau komentarų, kad man tik gimdyti ir gimdyti su tokiu skausmo pakantumu, bet sakau ačiū ne, užteks😄
Sveikos. Kas turit patirties su priėmimo echoskopu? Man dabar 6+3, vakar pradėjau teplioti šviežiu krauju, nuvykau į priėmimą pasitikrinti, matė tik puslytę, bet ji tuščia. Daugiau nei vakare nei šiandien nekraujuoju nei biški. Ar gali būti, kad tas echoskopas tiesiog prastesnės kokybės ir nematė? Nesuprantu savo savijautos, nėštumo simptomai visi stiprūs, patepliojo krauju tik kelis kartus, ten nieki nemato...
Tirė parašė:
Sveikos. Kas turit patirties su priėmimo echoskopu? Man dabar 6+3, vakar pradėjau teplioti šviežiu krauju, nuvykau į priėmimą pasitikrinti, matė tik puslytę, bet ji…
Sveiki, aš iš viso ten gavau išrašą jog persileidimas (nes nuvažiavau gausiai kraujuodama 9sav berods) gerai kad privačiai dar lankiausi ir mano gydytoja kt rytą priėmė pas save, patikrino ir buvo viskas gerai. Nėštumas tęsiasi iki šiol.
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai