rine parašė:
Gimdymui duoda (atvažiavus į priėmimą iš karto duoda apsivilkt 🤭), tik po visko jau savo reikia turėti
O gal žinote kiek kainuoja privati palata😁
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdarine parašė:
Gimdymui duoda (atvažiavus į priėmimą iš karto duoda apsivilkt 🤭), tik po visko jau savo reikia turėti
Sandra988888 parašė:
Jei gerai prisimenu nuo palatos priklauso vienos 30 eur o kur su dušu ir tualetu kartu 50 eur.
Sandra988888 parašė:
Mes už palatą tik su wc mokėjo 35e už parą 😊
Sandra988888 parašė:
Su tualetu 35, su dušu ir tualetu 50, abejose gali pasilikti vyras. Nemokamoje nėra nei tualeto nei dušo, bei vyras negali likti naktį. O jei į patologinį guldo tai ten kažkaip sumoki už palatą ir plius atskirai už vyrą, tai apie 60 eu kažkiek gaunasi
Lisi parašė:
Sveika🩷, as pas ja esu buvu northway keleta kartu ir ji man labai patiko, gaila kad nepriima😊
Na as pas ja visa nestuma lankiausi su echo ( genetike ja rekomendavo ), tai nepatiko ji man nei maloni nei ka tik tiek, kad sako jog gera profe.
Matomai kai mokamai malonesne, ir labai bendravimas skyresi kai atvykdavau su vyru ir be. Buvau pas ja kazkur 5 kartus.
Tirė parašė:
Gal kuri lankotes pas akušerę Liutikienę uosto poliklinikoje? Ar ji gali išaršyti biliotenį?
Aš lankiausi. Jeigu neklystu gali išrašyti tik ginekologas arba šeimos gydytojas. Jūs pasiskambinkit ar parašykit sms jai, turi būti užrašytas jos nr ant knygelės. Visada atrašo 🤗
Klaipėdos universiteto ligoninės Moters ir vaiko klinikos komanda būsimus tėvelius tradiciškai kviečia į nemokamus kursus besilaukiančioms šeimoms. Registracija nereikalinga, tačiau prašome dalyvių sąmoningumo dalyvaujant nuo 34-os nėštumo savaitės.
Lapkričio paskaitų tėveliams grafikas:
12 d. 17.30 val. KUL akušerė papasakos apie natūralų gimdymą. Dalyviams aprodys Gimdymo skyriaus palatas.
18 d. 17.30 val. KUL akušerė aptars žindymo sunkumus, žindyvės gyvenseną ir kitą aktualią informaciją.
20 d. 17.30 val. KUL akušerė dalinsis žiniomis apie pogimdyminį laikotarpį, naujagimio priežiūrą bei pristatys Pogimdyminį skyrių.
Susitikimai vyks Moters ir vaiko klinikos 4 a. salėje.
Tatalia parašė:
Klaipėdos universiteto ligoninės Moters ir vaiko klinikos komanda būsimus tėvelius tradiciškai kviečia į nemokamus kursus besilaukiančioms šeimoms. Registracija ner…
Kaip fainai, 12d planuoju buti, o kaip ir kur ten susisiekti su kuo ir pranesti kad busiu?
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai