enziuke parašė:
O man taip buvo iki 5men.tad gailiuosi, kad nieko nenaudojau..
Tai gal nusitraukinet buvot pradejusi ?
enziuke parašė:
O man taip buvo iki 5men.tad gailiuosi, kad nieko nenaudojau..
Tai gal nusitraukinet buvot pradejusi ?
O kur desit surinkta MP? Saldysite? Irgi nevertas reikalas, jis galioja lyg pusmeti, o jei maitinsite visalaik MP, tai to saldyto ir nepanaudosite. Tik isleisite nemazai pinigeliu surinkejams, saldymo indukams, o pienas iskeliaus i siuksline. As pati maitinu iki siol ir iklotelius dar vis tenka naudoti
kai pradejau primaitinima, kosems pieno sviezio prisitraukdavau
Bernadeta parašė:
O kur desit surinkta MP? Saldysite? Irgi nevertas reikalas, jis galioja lyg pusmeti, o jei maitinsite visalaik MP, tai to saldyto ir nepanaudosite. Tik isleisite ne…
Apie saldyma ne labai galvojau, as juos labiau isivaizduoju naudoti vietoje vienkartiniu diskeliu, nes sie irgi ne mazai kainuoja, tai svarstau ar si mano mintis pasiteisintu
beto naudoti kad pakvepuotu speneliai, nors po kol kas jokiu problemu del nugriauzimu neturim
monyk24 parašė:
Apie saldyma ne labai galvojau, as juos labiau isivaizduoju naudoti vietoje vienkartiniu diskeliu, nes sie irgi ne mazai kainuoja, tai svarstau ar si mano mintis pa…
Pasidarykit is marliuku ar flaneliniu vystykliuku tuos diskelius, (buna pirkti jau pasiutu). ir nekainuos tiek, ir naudosit tiek kiek reik, o ir odai naturalios medziagos sveikiau, nei tos visos plastmases.
JusteK parašė:
Pasidarykit is marliuku ar flaneliniu vystykliuku tuos diskelius, (buna pirkti jau pasiutu). ir nekainuos tiek, ir naudosit tiek kiek reik, o ir odai naturalios med…
Na kažin kaip tie merliukai atrodys užsidėjus aptempta bliuskute ar panašiai su surinkėjai tas pats, juk neisit į parduotuvę ar svečius su jais, jie juk persisviecia kiaurai, na per maitinimo liemenėlę. Nebent paprasta dedates tada gal ir gerai tik patogumo mažiau
02Gintare parašė:
Na kažin kaip tie merliukai atrodys užsidėjus aptempta bliuskute ar panašiai su surinkėjai tas pats, juk neisit į parduotuvę ar svečius su jais, jie juk persisvieci…
Turint savaites laiko kudiki, vargu, ar eis i svecius ar i parduotuve. Daugiau reiktu apie save galvoti, o ne ka kiti pamatys ar nepamatys......
JusteK parašė:
Turint savaites laiko kudiki, vargu, ar eis i svecius ar i parduotuve. Daugiau reiktu apie save galvoti, o ne ka kiti pamatys ar nepamatys......
Na aš plačiau mąsčiau ne tik apie savaitę
būtent apie patogumą ir kalbu, patogiau vienkartinį įdėklą išmesti negu rūpintis medziaginio skalbimu, nes dažnai reikia keisti,higiena griežta juk,o jei dar po gimdymo kitos procedūros atliktos tai pakanka tu rūpesčių.
aš tiesiog iš savo nedidelės patirties sakau,o jau žmogus išsirinks kaip jai atrodys patogiau
ir sakykit ką norit nors ir po gimdymo, bet norisi atrodyti tvarkingai ir tuo pačiu patogiai
o dėl svečių, tai mano vaikutis prieš pat Kalėdas gimė tai teko savaitės laiko būnant pasipuošti ir nematau tame problemų,kartais būna gyvenime situacijų kai norisi arba reikia, ir tada šauniai jautiesi kai žinai alternatyvas ir turi pasirinkimą
02Gintare parašė:
Na aš plačiau mąsčiau ne tik apie savaitębūtent apie patogumą ir kalbu, patogiau vienkartinį įdėklą išmesti negu rūpintis medziaginio skalbimu, nes dažn…
Mamyte sake, kad jai brangoka pirkti tuo iklotelius- pasiuliau iseiti. Kas negerai? Jei reik kazkur iseit ar dar kas- te naudoja pirktinius, namie- pries ka ten tiek puostis reik? Pries vaikuti, ar vyra?
Kas del higienos, tai tie plastikiniai ideklai nera tokie jau higieniski. o marliukus issiskalbt nematau bedos- manau, ne rankom juos trint reik, o tris mygtukus skalbimo masinoje paspaust irgi daug jegu nereik.
apie alternatyvas ir pasirinkima- tai butent alternatyva ir pasiuliau, tik kazkodel jums tai neatrodo kaip alternatyva......kiekvienam savo ir kiekvienas darys taip kaip jam reikia.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai