Molly1 parašė:
Sveikos! Gal kuriai teko susidurti su gydytoja Rasa Liesyte dėl ortodontinio gydymo ir galėtų pasidalinti atsiliepimais?![]()
Sūnui pas ją plokštelę darėm, konkreti rimta gydytoja. Nesilelekina labai
Molly1 parašė:
Sveikos! Gal kuriai teko susidurti su gydytoja Rasa Liesyte dėl ortodontinio gydymo ir galėtų pasidalinti atsiliepimais?![]()
Sūnui pas ją plokštelę darėm, konkreti rimta gydytoja. Nesilelekina labai
Povy parašė:
Tokia truputi iš jaunesnių ji, 40m ji manau dar neturi 🙂
Na tada tikrai jauna🙂 bet kažkaip negirdėta visai🙂 na va papuoliau pas Petrauską🙂
Mamyte 0 parašė:
Na tada tikrai jauna🙂 bet kažkaip negirdėta visai🙂 na va papuoliau pas Petrauską🙂
Aš pas Petrauską irgi kažkaip visai nesunkiai papuoliau ir 12sav ir 18sav echo. Paskambinau, pasakiau kad noriu pas Petrauską, nuo kada iki kada iki kada reikia pakliūti ir abu echo buvau pas jį🙂
Povy parašė:
Aš pas Petrauską irgi kažkaip visai nesunkiai papuoliau ir 12sav ir 18sav echo. Paskambinau, pasakiau kad noriu pas Petrauską, nuo kada iki kada iki kada reikia pak…
Tik galvoju pro kur reiks iveiti į tą ligonine🤔
O aš kažkaip net nesakiau pas ką noriu,tai pasakė kabinetą sakau kas daktaras sako Petrauskas tai net nustebau ,kad taip lengvai gavosi vietą🙂
Povy parašė:
Aš pas Petrauską irgi kažkaip visai nesunkiai papuoliau ir 12sav ir 18sav echo. Paskambinau, pasakiau kad noriu pas Petrauską, nuo kada iki kada iki kada reikia pak…
Pasakė jau gal ką ir turėsite?;)
Del Petrausko ir Rinkuno tai pas abu buvusi. Rinkunas tikrai daug ilgiau ziuri. Gavau velniu kad savaites begyje tepiausi pilva kremais, ale sunkiau mate. Bet siaip viska tikrai idemiai apziuri. Petrauskas ziurejo 18sav mane, tai iskart pasake lyti. Apziura truko gal 7 min. Toliau lankiausi pas ji, viskas patiko, greitai, konkretu
Mamyte 0 parašė:
Tik galvoju pro kur reiks iveiti į tą ligonine🤔
O aš kažkaip net nesakiau pas ką noriu,tai pasakė kabinetą sakau kas daktaras sako…
Įėjimas nuo Jakšto g pusės. Praeini konsultacinę, gimdymo namus, tada yra nuorodos ,,Į ligoninę". Toks vaizdas, kad per rampą reikia įeiti į tą ligoninę😀 kaip tik tada kai ėjau rugpjūčio mėn draugei fotografavau

Mamyte 0 parašė:
Pasakė jau gal ką ir turėsite?;)
Kai buvau 12sav pamiršau paklausti, prisiminiau, kad nepaklausiau jau lipant laiptais, o per 18sav echo sakau gal matosi kas bus, sako oi matosi matosi, nori pati pamatyt ar žodžiu pasakyti ir atsiukė ekraną 🙂
Lulape parašė:
Ar čia tikrai Rinkūnas nei vienai lyties nepasako? Buvau 12savaičių scane tai labai patiko kaip gydytojas, bet lytį vis tik norėtųsi sužinoti, tai negi reikės priva…
Nesako bent jau kiek skaiciau atsikiepimus labai daug kam nesake, man irgi nesake...girdejau kad nesako nes bijo suklyst. As piemagimes kai laukiausi, paklausiau tai issisukinet pradejo, sako tai Petrauskas nepasake per vizita, sakau sake, sako tai ta pati lytis
Leely parašė:
Nesako bent jau kiek skaiciau atsikiepimus labai daug kam nesake, man irgi nesake...girdejau kad nesako nes bijo suklyst. As piemagimes kai laukiausi, paklausiau ta…
Su pirmagimiu yra sakęs: gims ir pamatysi 😀 ir kai sunkiai jam sekėsi išmatuoti, sako nu kaip jis tingi pajudėti darydamas echo, sakau nu va bus tinginys, sako kai gims paaiškės po 20m tinginys ar ne.😅
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai