vita.luka parašė:
Jei kam reikes laikskrastuko, saldainiu sablono, ar pakvietimo pvz - rasykit![]()
galetum man atsiust, buciau labai dekinga, emaila siunciu i asmenini
vita.luka parašė:
Jei kam reikes laikskrastuko, saldainiu sablono, ar pakvietimo pvz - rasykit![]()
galetum man atsiust, buciau labai dekinga, emaila siunciu i asmenini
vita.luka parašė:
Ir man pasiusk, jei ka, turesiu ateiciai
wampyre parašė:
mes vakar buvom pas gydytoja 6 men proga. tai esam 69 cm ugio ir sveriam 8,3 kg. tai paaugom 1 cm ir priaugom 1 kg ir 200ggavom skiepuka. ir net 2, kaip priklauso. bet nelabai verke, tetis greit nuramino.
![]()
oo, ugio tokio pacio esam tik jus ciut ciut sunkesnes ant 300 gramu
faina, kokie dideli tie musu kleckai
kaip Rugiliukui sekasi mokytis nauju dalyku? kaip[ su vartymusi, kaip sedeti sekasi?
mylinti parašė:
oo, ugio tokio pacio esam tik jus ciut ciut sunkesnes ant 300 gramufaina, kokie dideli tie musu kleckai
kaip Rugiliukui sekasi mokytis nauju dalyku? kaip[ su vartymusi, kaip sedeti sekasi?
![]()
kaip fainai, kad musu mergytes panasiai auga
oi mums sekasi visai neblogai. vartomes jau be problemu galima sakyti, padedu ant lovos ir ziurek kad tik nenukristu, nes tik sast sast ir nusiridena prie krasto
jau biski pasedem pacios, bet gydytoja sake nepiktnaudziaut su sedejimu
dabar mokinames ropot, atsistoja ant keturiu ir linguoja
ir pasistumia biskiuka i prieki
o kaip Eliukas sekasi su sedejimu? jau turbut irgi vartotes be problemu?
wampyre parašė:
kaip fainai, kad musu mergytes panasiai auga![]()
oi mums sekasi visai neblogai. vartomes jau be problemu galima sakyti, padedu ant lovos ir ziurek kad tik nenukristu, nes tik sast sast ir nusiridena prie krasto
jau biski pasedem pacios, bet gydytoja sake nepiktnaudziaut su sedejimu
dabar mokinames ropot, atsistoja ant keturiu ir linguoja
ir pasistumia biskiuka i prieki
![]()
o kaip Eliukas sekasi su sedejimu? jau turbut irgi vartotes be problemu?
vartytis vartomes, jau senai, tik nuo pilvo ant nugaros veliausiai pradejo verstis
sedeti mokomes po biski, atremiu i sofa ar pagalve ir pasedi, maitinimo kedutej pietaujam ir vakarieniaujam, bet irgi stengiuos nepiktnaudziauti, nera dar tvirta ant to
tvirtai stovi kojytem, bet va zingsniu nededa nei per kur
Sveikos..
Kaip paaiškinti savo draugei kuri turi mažyte 5dienom vyresne nei mano pupa,kad dar anksti duoti košyte,nes ji jau davė..?
Jugi dar manau skrandukas niera pasiruošes tokiam maistui..
Na jos gan nemažos,db sveria apie šešis gal,bet ir duoda jai mišinuką dažniau nei kas tris valandas,tai net nžn..
Fainoraaa parašė:
Sveikos..![]()
Kaip paaiškinti savo draugei kuri turi mažyte 5dienom vyresne nei mano pupa,kad dar anksti duoti košyte,nes ji jau davė..?![]()
Jugi dar manau skrandukas niera pasiruošes tokiam maistui..![]()
Na jos gan nemažos,db sveria apie šešis gal,bet ir duoda jai mišinuką dažniau nei kas tris valandas,tai net nžn..![]()
labas, nu nesuprantu as tokiu mamu, kur taip skuba gyvent.....
mylinti parašė:
vartytis vartomes, jau senai, tik nuo pilvo ant nugaros veliausiai pradejo verstissedeti mokomes po biski, atremiu i sofa ar pagalve ir pasedi, maitinimo kedutej pietaujam ir vakarieniaujam, bet irgi stengiuos nepiktnaudziauti, nera dar tvirta ant to
tvirtai stovi kojytem, bet va zingsniu nededa nei per kur
![]()
mano maziuke irgi labai stot nori, ir gan tvirtai stato kojytes. kita kart neina net pasodint, istiesia kojas ir viskas
bet kaip gydytoja mano sake, gal pirmiau ismokim sedet
o paskui jau ir stovet gales
o del zingsniavimo, tai manau nepergyvenk, viskam savas laikas. mano maziukei kaip uzeina. viena karta zingsniuja labai graziai, kita kart kaip medinuke kokia negengia ir viskas
uch greit tie leliuka auga
Fainoraaa parašė:
Sveikos..![]()
Kaip paaiškinti savo draugei kuri turi mažyte 5dienom vyresne nei mano pupa,kad dar anksti duoti košyte,nes ji jau davė..?![]()
Jugi dar manau skrandukas niera pasiruošes tokiam maistui..![]()
Na jos gan nemažos,db sveria apie šešis gal,bet ir duoda jai mišinuką dažniau nei kas tris valandas,tai net nžn..![]()
nu blyn as irgi nesuprantu kur taip skuba. juk spes dar su tom kosytem. as isvis tik nuo 4,5 men daviau vaisiniu tyreliu paragaut. ir tai po biskiuka
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai