mockiene22 parašė:
gal kas lankesi teragydoje?kokie atsiliepimai?
o ko jums konkreciai reikia?
mes ten vedame kudiki, pas gydytoja Bilkeviciene, tai esam isties labai patenkinti.
mockiene22 parašė:
o ko jums konkreciai reikia?
mes ten vedame kudiki, pas gydytoja Bilkeviciene, tai esam isties labai patenkinti.
mockiene22 parašė:
As pati ten prisiregistravus ir dukryte mano taip pat pas daktare bilkeviciene
galiu tik puikiais zodziais atsiliepti apie sia daktare ir visos seseles nuostabios, nors beveik visas asmeniskai ir pazystu
mockiene22 parašė:
Mes neseniai persirasem i teragyda pas Kaukeniene - ji tikrai puiki ir miela gydytoja
waiva parašė:
sveikos mamytes, jei nepaslaptis, kiek menesiui mokate uz darzelius?
Eglutes darzelyje bent pries 2 metus buvo abonentas 26lt menesiui ir +6, 50lt berots ar 7lt dienai maistui
o siai dienai tiksliu sumu nezinau bet nemanau kad lb turetu kas pabrangti
sveikos mamytes, gal yra kam nors tokia situacija: esu nedirbusi tik pasibaigusi mokslus, auginu beveik metuku dukryte, kolkas gyvenu uk, bet planuoju gryzti i lt, kokias pasalpas galeciau susitvarkyti, zinau kad apie 90 litu yra vaiko pasalpa, o is darbo birzos ar imanoma kanors gauti?
waiva parašė:
sveikos mamytes, gal yra kam nors tokia situacija: esu nedirbusi tik pasibaigusi mokslus, auginu beveik metuku dukryte, kolkas gyvenu uk, bet planuoju gryzti i lt, …
Iš biržos galima gaut nebent kai vaikui sueis pusantrų, atrodo, metų. Nes vaiko auginimas eina kaip stažas
pati nuo rugsejo 1 stoijau i birza, po mazojo berniuko auginimo, iki sunaus gimimo niekur nedirbau. tad labai nustebau, kai spalio gale gavau bedarbio pasalpa. jos tikrai nesitikejau. jei negausite bedarbio pasalpos, tada gautumete tvarkytis socialine pasalpa. sau ir vaikeliui
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai