Elskera parašė:
As prie miskelio gyvenuO tu? Kazkaip kiek vazinejau ne vienos mamytes nesutikau
Nors
as is daugiabuciu puses
o galima butu susimatyti paraliuoti su vezimukais, aisku kai geresni orai
Elskera parašė:
As prie miskelio gyvenuO tu? Kazkaip kiek vazinejau ne vienos mamytes nesutikau
Nors
as is daugiabuciu puses
o galima butu susimatyti paraliuoti su vezimukais, aisku kai geresni orai
kristeti parašė:
tai tikrai sunku, kai tokio amziaus dar daug nakti keliasi. Gal darzely daug diena miega?
Diena tiek darze tiek namie apie2-3val.miega. Nemanau, kad persimiega nakti. Laukiu nesulaukiu kada normaliai nakti prades miegot!
waiva parašė:
sveikos mamytes, gal kam teko nestumo metu pas kireiliene lankytis? jei taip ar visoms ji tik viena skana skiria?
as su pirmu nestumu pas ja ejau, ir neduok dieve tokia gydytoja... jei buciau jos klausiusi del echoskopijos tai nezinau kuo butu pasibaiges mano nestumas... nestumo pabaigoj paprasiau kad padarytu echo, o ji sako, kam tau, nori suzinot kas gims, sako gi tvarkoj viskas, galvute jau isistaciusi, o kai pagaliau padare echo, pasirodo, kad mano pana sedi.. jei kas ir lankotes, bent jau nestumo pabaigoj butinai reikia pasidaryti echoskopija, bu maza ka jos ten uzciuopia...
sveikos Ukmergiskes
skaitau apie jusu vaikeliu rezimus ir galvoju "negi cia man vienai pasiseke"?
manoji pupa nuo men turi rezima.specialiai jo neivedinejau,pats vaikas parodydavo kada nori valgyti,kada miegoti o kada zaisti.ir kiekviena diena tuo paciu metu
nakti nesikeliam taip pat nuo men
rytais keliasi 9 val o nakciai eina 23val miegoti.net paciai kazkaip keista kaip tokia mazyte minute minuten uzsinori valgyti ar miegoti
beje,gyvenu pramones mikr.gal yra dar cia gyvenanciu mamyciu?
Karamele21 parašė:
sveikos Ukmergiskesskaitau apie jusu vaikeliu rezimus ir galvoju "negi cia man vienai pasiseke"?
manoji pupa nuo men turi rezima.specialiai jo neivedinejau,p…
Mes salimais bert vis neprisiruosiu tau parasyt :-D tai orai trukdo tai mazulka ne nuotaikoj tai dar kokie reikala
diana20 parašė:
Mes salimais bert vis neprisiruosiu tau parasyt :-D tai orai trukdo tai mazulka ne nuotaikoj tai dar kokie reikala![]()
jei oras geras darom vadinama "garbes rata"
einu kauno gatve iki pasto tada pro sodra pro turgu per parkeli deltuvos gatve atgal namo
Karamele21 parašė:
jei oras geras darom vadinama "garbes rata"einu kauno gatve iki pasto tada pro sodra pro turgu per parkeli deltuvos gatve atgal namo
![]()
Man tinka tik reik gero oro sulaukt
diana20 parašė:
Man tinka tik reik gero oro sulaukt![]()
dazniausiai einam apie 14val nes manoji pietauja apie 13val.tai po pietu einam kad pamiegotu
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai