justinaa1 parašė:
Na žiūrėsiu. Kadangi 2 testukai pries kelias dienas buvo visiškai neigiami, todėl dėl ramybės siandien dar viena planuoju pasidaryt
Galite pasidaryti hcg kraujo tyrima, tuomet bus 100% aiskus atsakymas.
justinaa1 parašė:
Na žiūrėsiu. Kadangi 2 testukai pries kelias dienas buvo visiškai neigiami, todėl dėl ramybės siandien dar viena planuoju pasidaryt
Galite pasidaryti hcg kraujo tyrima, tuomet bus 100% aiskus atsakymas.
lbleonardik78 parašė:
Sveiki pas mane veluoja menesines jau 6 dienos ar tai yra normalu , testai todo neigiamai
Velavimas galimas iki 10d.; jeigu ilgiau, reiketu pasirodyti gydytojai.
Dovuk parašė:
Man mėnesinės vėluoja o testas parodė neigiamą ar gali meluot testas?
Dazniausiai nemeluoja, bet gali ir meluoti, jeigu darote maziau jautru testa, darote ne su rytiniu slapimu, arba darote veluojant mm nedaug dienu.
Pakartokite NT; arba pasidarytikite HCG kraujo tyrima.
Dovuk parašė:
Man mėnesinės vėluoja o testas parodė neigiamą ar gali meluot testas?
Sveikos, paskutines mm buvo sausio 24. Ovuliacija vasario 10-11d. turiu sirgt mm 26d, db veluoja 2d, bet skauda maudzia pilvo apacia, daugiau nieko. Dariausi 2 nt abu neigiami. Ar gali but kad laukiuosi as tik siaip sustreikavo ciklas? Su vyru karts nuo karto saugojames bet ir nera taip kad mylimes labai daznai. Ikeliu ft testo 
Aštu parašė:
Man mm buvo vasario 22-sirgau 8d.o dabar 3 dienas vėluoja, Dariausi du testus neigiami kažkokiu tai simptomų nejauciu tik snd skauda ant vakaro pilvo apačią ,prasiv…
Testai neigiami, kraujuojat. Nu tai tiesiog mėnesinės prasideda
Įrašas perkeltas iš kitos temos
Jau kurį laiką nesisaugojam, mėnesinės visada visada buvo reguliarios, retai +-1 diena. Mylėjomės per vaisingas dienas, mėnesinės vėluoja 6 dienas. Tačiau manau, kad nepastojau nes NT rodo neigiamus. 🥲 Ir šiaip pagal visą informaciją tiek forumuose, tiek kitur NT jau turi rodyti. 🤷🏻♀️
Bet tai kur jos prapuolė? Šiltos vonios ir kiti būdai neiššaukia. Kažkokio streso tai tikrai nebuvo.
Jaučiu šiokį tokį maudimą pilvo apačioje, padidėjusi krūtinė ir šioks toks juntamas silpnumas toks kaip pykinimas, padidėjęs seilėtekis... 🫠
Gal dar kokių perliukų žinote jas paskatinti? Nes nu nepaėjo dabar, tai bandytumėm toliau. O dabar čia laukt tiek reik 😀
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai