B3auty parašė:
Iki savaitės mėnesinių vėlavimas nesiskaito kaip vėlavimas. 👌🙃 Net jeigu ir ciklas buvo it laikrodis minučiu tikslumu 👌
Supratau, ačiū
B3auty parašė:
Iki savaitės mėnesinių vėlavimas nesiskaito kaip vėlavimas. 👌🙃 Net jeigu ir ciklas buvo it laikrodis minučiu tikslumu 👌
Supratau, ačiū
Labas mamytes
Situacija tokia , jau 3-4ciklai veluoja arba anksciau +-2d. Gal kiek gausesnes ,skaiciuoju per viduriuka 28d. Si menesi menstruaciju nesulaukiau, kai turejo įvykti ovuliacija pagal kalendoriu 11d nelabai ka jutau gal padilgciojo biskeli kiausides ir tiek , praita savaite pradzioje tolete ant poperiaus bel nuvaliau isskyras kaip kiausinio baltyma bet gana nedaug bet matomai ir siandien jau 3d. Veluoja menstruacijos isskyros baltos kaip pienas kremo konistencijos nieko neskauda nei pilvo nei krutines isskyrus nugara beproto skauda ir galva jau 2sav . Bet sita nurasau spaudimui dariausi dienos metu NT bet neigiamas , kaip manot gal per anksti
Eglantina parašė:
Labas mamytes![]()
Situacija tokia , jau 3-4ciklai veluoja arba anksciau +-2d. Gal kiek gausesnes ,sk…
Gal anovuliacinis ciklas, gal užsivėlino ovuliacija.
kristute1 parašė:
Gal anovuliacinis ciklas, gal užsivėlino ovuliacija.
Na sunku pasakyti ,nemanau nes pries gera pusmeti lankiausi pas hinekologe tai jinai sake lad viskas kaip ir normoje tik irhi itare kad OV neivyko , tai ar gali taip daznai . Ar negali buti PKS ? Arba ir nestumas ? Gal peranksti darytis NT ? Gal OV galejo ir buti veliau ?
Eglantina parašė:
Na sunku pasakyti ,nemanau nes pries gera pusmeti lankiausi pas hinekologe tai jinai sake lad viskas kaip ir normoje tik irhi itare kad OV neivyko , tai ar gali tai…
Jei mm veluoja 3d, NT jau turetu parodyti jeigu laukiates. Del 100% tikrumo galite pasidaryti HCG kraujo tyrima.
Jeigu daznai skauda galva del padidejusio kraujospudzio, kreipkites i gydytoja kad paskirtu vaistus. Hipertenzija nera nekaltas dalykas.
Sveikos. Mano menesines turejo prasideti vasario 13 diena. Siandien yra vasario 16 diena, vakar is vakaro dariau testa ir buvo islindes vaiduokliukas. Siandien ryte pakartojau ir testas rodo rysku neigiama. Ka galvoti?
Nuo vasario 13 dienos man teplioja rudai iki dabar...
GabijaRa parašė:
Sveikos. Mano menesines turejo prasideti vasario 13 diena. Siandien yra vasario 16 diena, vakar is vakaro dariau testa ir buvo islindes vaiduokliukas. Siandien ryte…
Galbut buvo kibimas, bet pabego zirniukas... arba galbut vis dar laukiates, bet truksta progesterono. Pasidarykite HCG ir PRG kraujo tyrimus.
Sveikutės. Paskutinės menesinių pirmoji diena buvo sausio 13. Dar palyginus vėlavimas nėra didelis, tačiau esu įpratusi prie ypač reguliarių menstruacijų. Kelis kartus mylėjausi pries 3-4 sav kažkur, tačiau ne per vaisingas dieneles. Testuka dariausi prieš kelias dienas- neigiamas. Planuoju šiandien dar vieną atlikti. Kartais suskausta pilvo apačią ir vis manau, kad pasirodė, bet ne. Prieš kelis mėnesius turėjau problemytę. Neapskaičiavusi per 3 savaites išgėriau 2 skubiosios kontracepcijos tabletes. Todėl susimasčiau, kad galbūt dabar tik jų poveikis ir man vėluoja. O gal tai tiesiog mano menesines nusprendė pailsėti?🤔
justinaa1 parašė:
Sveikutės. Paskutinės menesinių pirmoji diena buvo sausio 13. Dar palyginus vėlavimas nėra didelis, tačiau esu įpratusi prie ypač reguliarių menstruacijų. Kelis kar…
Gali buti kad ciklas issiderino del ekstrines apsaugos tableciu. Gali buti kad tiesiog veluoja mm, arba laukiates.
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai