Wegeta parašė:
Pasirašinejau per live chat. Surinko info, ir žodžiu nenutrauke. Praše lietuviško adreso kur grižus gyvensiu ir jie susisieks. Ar kam taip buvo?
Na tai ar sunku duoti adresą. Drauges ir klausė adreso ir nesunkiai nutraukė.
Wegeta parašė:
Pasirašinejau per live chat. Surinko info, ir žodžiu nenutrauke. Praše lietuviško adreso kur grižus gyvensiu ir jie susisieks. Ar kam taip buvo?
Lūšiukė parašė:
Tai ir aš daviau adresa. Pati nepaskambinu. Nes nesusišnekečiau. Rašyt man lengviau ir tai keliu klausimu nesupratau ko klause. O klausinejo daug.
Sveikos,Mamytes. Esu nescia 5men, gyvenu Uk tik metai laiko, del ankstesniu sveikatos problemu esu dirbus daugiausia tik nelegaliai parduotuveleje .. Draugas uzdirba tik 250/sav.. Sunku finansiskai.. Ar galima prasyti kazkur pagalbos? Gauti kazkokia pasalpa?? Midwife sako laukti iki 28sav jog uzpildyti dokumentus i job centra.. Esu visiskai zalia su siais reikalais... Nestumas pirmas.. Ar galit pasidalinti savo patirtim? Ar imanoma ka nors gauti ir kur kreiptis?? ACIU
Otilij parašė:
Gal kas zinote,kiek per savaite reikia valandu isdirbti minimalei ir kiek uzdirbti,kad galeciau gauti working tax creditus,nes siuo metu auginu vaikuti,ir nebemoka,…
16 val per savaite
Laba , situacija tokia laukiuos 9sav ir nezinau ka daryt kada pasakyt darbe kad laukiuosi, nes mano darbas nera lengvas tenka nemazai kelnot sunkius daiktus, stumdyti didelius ir sunkius trolius, daug lankstytis plius chemikalu nemazai... kaip manot jai pasakyciau dabar ar neatleistu? Kadangi naujas darbas dirbu tik nuo gruodzio menesio ir neesu tokio darbo dirbus pries tai su kitais nestumais tai nezinau kaip elgtis dabar...
Eveliuuukas parašė:
Laba , situacija tokia laukiuos 9sav ir nezinau ka daryt kada pasakyt darbe kad laukiuosi, nes mano darbas nera lengvas tenka nemazai kelnot sunkius daiktus, stumdy…
1.Patikrinkit darbo sutarti - kiek laiko yra probation period (dazniausiai jis yra 3 men, jei ir pas jus toks - siulyciau sakyti tik jam praejus, nes tada atleisti nescia praktiskai neimanoma)
2.Pranesus su jumis turi padaryti Pregnancy Risk Assessment - butinai prasykit Amended duties
3.Jei planuojat daznai nebuti darbe del blogos savijautos - grizusi rasykit ant visu popieriu (kuriuos duos) - Pregnancy Related Illness
Sveikinu su nestumu
Zivilekkk parašė:
1.Patikrinkit darbo sutarti - kiek laiko yra probation period (dazniausiai jis yra 3 men, jei ir pas jus toks - siulyciau sakyti tik jam praejus, nes tada atleisti …
Aciu 🎈
Na mano savijauta kolkas puiki ne kaip su pastaraisiais nestumais, bet tiesiog biski nusigandau kaip man midwife sake pasisakyt geriau nes vel pastate i risk group su siuo nestumu kadangi su paskutiniu turejau siokiu tokiu komplikacijiu ( aciu D vaikui viskas ok )🤔 na pas mane bandomasis laikortapis buvo 1menesis, bet as kadangi tikau tai ir dirbu toliau. As asmeniskai noriu nesakyt kiek galedama ilgiau, bet va susimasciau del tu visu chemikalu ir troliu stumdimu kuris tikrai ne 15kg sveria...🤦♀️🤔🤔🤔 jatau sitiek metu cia ir pirma kart nezinau kaip elgtis... 🤦♀️🤦♀️
Eveliuuukas parašė:
Aciu 🎈
Na mano savijauta kolkas puiki ne kaip su pastaraisiais nestumais, bet tiesiog bis…
Isitikinus, kad jus tikrai praejote Probation Period - drasiai galite prasyti salygu darbe palengvinimo. Zinoma, nesitikekite, kad darbe tik sedesite, bet dazniausiai bent minimaliai sumazina darbdaviai rizikas. As jusu vietoje paprasyciau GP Fit Note, kuriame nurodytu, kad esate rizikos grupeje. Tai dar labiau ipareigotu jusu darbdavi. Beje, del bandomojo laikotarpio - kai kurios kompanijos turi 1 ar 2 men pirmini Probation Period ir tik po dar keliu menesiu gauna nuolatini kontrakta. Paskaitykit kontrakta ar paklauskit savo HR
Zivilekkk parašė:
Isitikinus, kad jus tikrai praejote Probation Period - drasiai galite prasyti salygu darbe palengvinimo. Zinoma, nesitikekite, kad darbe tik sedesite, bet dazniausi…
Aciu Jum uz pagalba 🎈
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai