Lady31 parašė:
Per 66sav iki gimdymo datos turit but isdirbus 26sav kad gauti pasalpa is jobcentre. 😊
Supratau, aciu
Lady31 parašė:
Per 66sav iki gimdymo datos turit but isdirbus 26sav kad gauti pasalpa is jobcentre. 😊
Supratau, aciu
Vilma Uk parašė:
Ir imanoma pragyventi su £135 per savaite?? Kai reikia moketi nuoma, pirkti maista ir pan? Ar cia man vienai atrodo, kad sitos salies istatymai nesciosioms yra tikra nesamone?
Liezuvautoja8 parašė:
Ir imanoma pragyventi su £135 per savaite?? Kai reikia moketi nuoma, pirkti maista ir pan? Ar cia man vienai atrodo, kad sitos salies istatymai nesciosioms yra tikr…
Aišku kad neįmanoma , kogero uk didžiausia spraga yra motinystės pašalpa 😩 gerai kur dar moka tuos £135 man išvis mokejo £98 per savaite , ir kaaip nori taip išgyvenk
astike86 parašė:
Aišku kad neįmanoma , kogero uk didžiausia spraga yra motinystės pašalpa 😩 gerai kur dar moka tuos £135 man išvis mokejo £98 per savaite , ir kaaip nori taip išgyv…
Bet vis į savaitę jeigu 135£, per mėnesį jau 540£, aš dar aukle padirbu, tai visai neblogai būtų.
Caboom parašė:
Bet vis į savaitę jeigu 135£, per mėnesį jau 540£, aš dar aukle padirbu, tai visai neblogai būtų.![]()
Bet jei tavo atlyginimas kur kas didesnis, tai žiauru tiek gauti
Caboom parašė:
Sveikutės ! O dirbančioms merginoms, kaip self employment priklauso maternity ?
Taip, moka job center
Zivilekkk parašė:
Sveikos, ar tiesa, kad besilaukiant buvus sick note gali kristi motinystes ismokos dydis? Mano bendradarbe daznai budavo sick ir dabar suzinojo, kad jai priklausys …
Tai čia gal tas pirmas 6 savaites, kur skaičiuoja 90%?
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai