Sun1 parašė:
Gal sitas biskvitas tiktu?
o super!!! ačiū lb
Sun1 parašė:
Gal sitas biskvitas tiktu?
o super!!! ačiū lb
fantastika parašė:
Sveikutės.![]()
Gal galite patarti kaip ant torto tą skanų kremą padaryti. Turiu švirkštą ir galvo…
Maskarponė + grietinėlė (lygiomis dalimis) + cukraus pudra pagal skonį + citrinos sultys. Išplakti viską iki standaus kremo.
Sima N. parašė:
Maskarponė + grietinėlė (lygiomis dalimis) + cukraus pudra pagal skonį + citrinos sultys. Išplakti viską iki standaus kremo.
Ačiukas
Sima N. parašė:
O nereiks atskirai grietinėlę ir tik įmaišyt maskarponę? man visada toks mišinys sušokdavo į gabaliukus
MonAmi parašė:
O nereiks atskirai grietinėlę ir tik įmaišyt maskarponę? man visada toks mišinys sušokdavo į gabaliukus
Aš plaku viską kartu. Gal perplakėt, jeigu sušoko arba produktai nebuvo pakankamai šalti.
Žymiai standesnis kremas gaunasi negu kad maišyti atskirai.
MonAmi parašė:
Gelbedamasi is padeties viena karta viska suverciau i viena inda (tiesiog nebuvo daugiau) ir plakiau net ne su mikseriu, o su blenderiu, ir mano pacios nuostabai viskas puikiai gavosi
virr parašė:
Mergaitės, sugalvojau pasigaminti žemaičių blynus, o recepte rašo išvirtas bulves sumalti mėsmale. Tokios neturiu, kaip manot ar tiks, jei gerai sugrūsiu bulvių grū…
As visada gerai sutrinu bulviu grustuvu, nors ir turiu mesmale
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai