Marss parašė:
Sveikos. Gal kurios darėtė NIPT medicinoj praktika? Per kiek laiko gavot ats?![]()
Aš gavau per 9 darbo dienas🫣
NIPT yra neinvazinis prenatalinis tyrimas, kurio metu ištiriama vaisiaus rizika sirgti tam tikromis chromosominėmis ir genetinėmis ligomis. Skaityti
visą straipsnįMarss parašė:
Sveikos. Gal kurios darėtė NIPT medicinoj praktika? Per kiek laiko gavot ats?![]()
Aš gavau per 9 darbo dienas🫣
AgotaNelabaiBagota parašė:
Gal žinote, kokia kaina nipt tyrimo santaru genetikos centre?
Ten placenta.lt įmonė. Priklauso nuo tyrimo. Aš mokėjau apie 480€ 2021m balandžio mėn
A-guste parašė:
Ten placenta.lt įmonė. Priklauso nuo tyrimo. Aš mokėjau apie 480€ 2021m balandžio mėn
Ačiū labai
Hinte parašė:
Laba diena. Niekada gyvenime nerašiau jokių komentarų, buvau pasyvi stebėtoja, tačiau šį kart noriu pasisakyt NIPT tema, gal kam padės, gal ką pasaugos. Po PRISCA t…
As irgi prasikankinau visa nestuma, man nepavyko nustatyti vienu rezultatu ir buvo itarimas del ternerio sindromo, nipt darytas airijoj, siuncia i usa tirt... Lb pikta buvo kad pinigai nemazi sumoketi o ats ne visi...perzegnojau nipt, daugiau niekada
Sensacija parašė:
Dariausi NIPT cento antradieni pasidariau o siandien jau atsakymas😁 MEDICINA PRACTICA rekomenduoju atsiuncia atsakymus lietuviu k.
Oo kaip greit, aš medicinoj praktika pasidariau pirmadeinį, dar negavau. Bet aš dariau Veracity NIPT, jį man atrodo ilgiau daro 🥲🥲
Marss parašė:
Oo kaip greit, aš medicinoj praktika pasidariau pirmadeinį, dar negavau. Bet aš dariau Veracity NIPT, jį man atrodo ilgiau daro 🥲🥲
Taip, jusiskis keliauja i Kipra 7-10dd as del jo persigalvojau buvau is pradziu irgi ji pasirinkus☺️
Sveikos
Gal atsakys tos mamytės, kurios darėsi INGOS GRUZDIENĖS klinikoje išplėstinį NIPT. Šiandien padaviau kraują ir sutartyje buvo punktas ar sutinku, kad išvadose būtų pateiktos kitos chromosomų anomalijos, kurios gali būti nustatytos atsitiktinai tyrimo metu, nepaisant pirmojo psl lentelėje nurodytų ligų (bet suprantu, kad rezultatas gali būti mažiau tikslus ir klaidingai teigiamo/neigiamo rizika gali padidėti). Labai pasimečiau su šiuo punktu, nes ėmiau išplėstinį, kad sužinoti kaip įmanoma daugiau, o čia nurodė, kad gali dar papildomai kažkas paaiškėti. Gydytoja pasakė, kad dažniausiai žymima, jog sutinka, bet pergyvenu dėl padidėjusios rizikos gaunant klaidingą atsakymą. Pasidalinkite, ar Jūs pažymėjote TAIP prie šio pasirinkimo? Ar buvo kokio įtakos tyrimui? Gal be reikalo pergyvenu, kad nereikėjo man ten pasirašyti ir dabar pergyventi..
Ačiū...
yota parašė:
Sveikos![]()
sveiki o gal pasakysit kiek toje klinikoje nipt kainavo?
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai