jjoollii86 parašė:
Man krūtinę niežti beprotiškai, kasausi. Bet atsirado strijų ant krūtų, gal dėl to niežti, nes krūtinė padidėjo keliais dydžiais. Nežinau ką daryti, kasausi ypač na…
tepkit drekinanciu kremu, man biodermos atoderm padedavo
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįjjoollii86 parašė:
Man krūtinę niežti beprotiškai, kasausi. Bet atsirado strijų ant krūtų, gal dėl to niežti, nes krūtinė padidėjo keliais dydžiais. Nežinau ką daryti, kasausi ypač na…
tepkit drekinanciu kremu, man biodermos atoderm padedavo
Veos parašė:
Geriau vaistus nuo 27sav, kas savaite kartojau Alt, Ast ir tulžies rugšties tyrimus, nuo 36sav vaikščiojau kas savaite užsirašinėti tonusus ir 38sav guldė į ligonin…
Sveiki, o kreipetes pas kokį gydytoją dėl tyrimų? Šeimos? Odos? Ar ginekologe?
Juoduke6 parašė:
Gastroenterologas. Bet galit pirma kreiptis į šeimos arba ginekologę dėl siuntimo
Sveikos mamytės, norėjau paklausti ar kuri geriate probiotinį gėrimą pvz.avizo, raido ar pan.? Papasakosiu, kad susigundžiau nes rugštingumas pradėjo kilti, išgerus nuo pirmų gurkšnių susitvarkė. Nereklama 😄
Toliau, krūtinė išberta, manau, tai prakaitiniai spuogeliai, žiauriai niežti, nenuėmė niežulio jokie tepalai, susigundžiau išsitepti... naktį neniežėjo , sumažėjo spuogeliai... neatsistebiu poveikiu. Smirda tai labai😁 net galvą suka😁 bet jis gydo! Netikėjau, kad padės. Kremas net su emolentu nepadėjo. Ginės neklausiau, gal čia nieko tokio?
Juoduke6 parašė:
Savo ginekologei užsiminiau apie niežulį, paskyrė tyrimus, o po jų vaistus ir ji viską kontroliavo. Nereikėjo nei pas šeimos nei dar kur dėl to lankytis.
Veos parašė:
Šiaip gastro net ne prie ko, pvz su viena gastro snekejau tai ji net nezinojo apie tulzies rugsciu tyrima. Cia yra nestumo liga, tad ginekologas ir reguliuoja gydym…
Nu prie ko. Mane nusiuntė pas gastro, patikrino kepenis ir toliau ji prižiūri.
Anabelezija parašė:
Nu prie ko. Mane nusiuntė pas gastro, patikrino kepenis ir toliau ji prižiūri.
O kas vaisiaus būkle jums seks?
Veos parašė:
O kas vaisiaus būkle jums seks?
Tai ne vienas gydytojas prižiūri nėštumą. GD irgi nėštumo liga, bet ginekologas siunčia pas endokrinologą.
Anabelezija parašė:
Tai ne vienas gydytojas prižiūri nėštumą. GD irgi nėštumo liga, bet ginekologas siunčia pas endokrinologą.
Todėl, kad gliukozes kieki reguliuoja insulinas, o ginekologai tame mazai turi kompetencijos
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai