Veos parašė:
Todėl, kad gliukozes kieki reguliuoja insulinas, o ginekologai tame mazai turi kompetencijos
cholestazė yra kepenų liga, dėl kepenų ligų konsultuoja gastroenterologai.
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįVeos parašė:
Todėl, kad gliukozes kieki reguliuoja insulinas, o ginekologai tame mazai turi kompetencijos
Anabelezija parašė:
Nu nežinau, man šeimos gyd paskyrė tyrimus, kai buvo įtarimas, ir toliau kai tyrimai buvo blogi, davė siuntimą į santaras, ir ten ginekologijos skyriuje mane ir prižiūrėjo, ispradziu ligoninei gulejau, poto dienos stacionare, prižiūrėjo tiek rodiklius, tiek vaikelį , nes jam yra padidintas stebėjimas
Aguoona parašė:
Nu nežinau, man šeimos gyd paskyrė tyrimus, kai buvo įtarimas, ir toliau kai tyrimai buvo blogi, davė siuntimą į santaras, ir ten ginekologijos skyriuje mane ir pri…
Tai taip, viskas čia ok, bet sakyti kad gastroenterologas ne prie ko nėra teisinga
jjoollii86 parašė:
Man ištyrė nėra šios ligos, bet visas kūnas išbertas, niežti, nemiegu naktim, kankinuosi. Loratin tik išrašė po tabletę gerti. Neišgalvoju ką daryti, kad nakčiai su…
Man daktare išrašė ursofalk vaistus juos gersiu dar iki penktadienio nes jau penktadieni skatins gimdyma. Tai gal paprašykite kad jums ursofalk išrašytu jei tie vaistai nepadeda
jjoollii86 parašė:
Man ištyrė nėra šios ligos, bet visas kūnas išbertas, niežti, nemiegu naktim, kankinuosi. Loratin tik išrašė po tabletę gerti. Neišgalvoju ką daryti, kad nakčiai su…
Man liga irgi nepasitvirtino, bet mėnesį gėriau ursosan lyg, niežulys dingo.
k436191 parašė:
Man daktare išrašė ursofalk vaistus juos gersiu dar iki penktadienio nes jau penktadieni skatins gimdyma. Tai gal paprašykite kad jums ursofalk išrašytu jei tie vai…
O jums nustatė ligą?
Anabelezija parašė:
Man liga irgi nepasitvirtino, bet mėnesį gėriau ursosan lyg, niežulys dingo.
Man gimdyt už mėnesio, tai nežinau net...
jjoollii86 parašė:
O jums nustatė ligą?
Pagal tyrimus nenustate nes tyrimai visi geri. Bet diel to kad nežejo išraše
jjoollii86 parašė:
Uzjauciu,turejau ir as ta beda,tik mano atveju pilvas iskasitas iki randu liko. geriau ir as loratidina,valerjons,buvau pas dermotologa,maniau niezai,bet ne. Kai pasitepi drekinamuoju atrodo isvis iki mesos nusikasysi..verkdavau naktim,negali miegot,nuo proto nusokt galima.
Keista, kad niekas nesiulo del alergiju is gyd.issitriti,suprantu,kad nestumas didesnis jau,bet vistiek.
Is savo puses ka,turiu GD,pastebejau kai tik padauginu pvz. citrusiniu,miltu,obuoliu, pomidorai,iskart pradeda niezet pilvas,riboju.
Zaizdom gydyti dermotologas israse fucidino tepalo. Ant nakties neprisivalgau,gelbedavo dushas,kazkiek ta niezuly nuimdavo,kremai dar blogiau,loratidina geriau,bet irgi neprogersi jo iki nestumo galo,geriu daug vandens.
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai