Ekee parašė:
O tulzies rugsties tyrima darot nevalgius? Man cia pasake rezidente, kad neva reikia pavalgius 🤔 nes nevalgius bus visad mazesni 🙈 tai nebesuprantu
Man Santariškės sakė nevalgius
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįEkee parašė:
O tulzies rugsties tyrima darot nevalgius? Man cia pasake rezidente, kad neva reikia pavalgius 🤔 nes nevalgius bus visad mazesni 🙈 tai nebesuprantu
Man Santariškės sakė nevalgius
Labuka,virs gero menesio beria pilva,zaizdos iskasymai,naktim miegot negaliu,nuovargis,neviltis..
Pasidariau siandien papildomai tulzies rugsties tyrima, GOT,kaip suptantu cia bendros normos,bet va skaitau kad nevalgius nestumo metu, turi buti 6-10,pavalgius 10-14. Imesiu rodmenys gal galit kazka pakomentuot? Aciu. Nes na noriu rast priezasti,isprotersiu,pas 3 dermotologus buvau..nieko,nepagelbejo. Lauksiu dar gydytojos skambucio,bet kau cia pirmadieni bus.
GPT-ALT -17.9 (0-33)
GOT AST- 22 (32)
Biliurubinas tiesioginis -3.04 (5), bendras - 6.23 (15)
Skliaustuose normos.
greenlemon parašė:
Labuka,virs gero menesio beria pilva,zaizdos iskasymai,naktim miegot negaliu,nuovargis,neviltis..
Atsiprasau,busiu pripainiolojus su to GOT IR Tulzim.,Atejo dar kiti atsakymai tai tulzies rugstis - 3 (1-6).
Tai kaip.ir viskas normose,nezinau ka ir galvot. Gal tikrai hormonai
k436191 parašė:
Sveikos gal kurei buvo nustatyta liga neščiuju cholestazė? Gal geret vaistus Ursofalk? Daktare juos išrašė nors ligos nenusstatė sakė gerti juos iki gimdymo. 38sav …
Pakenksit labiau jeigu negersit. Pati geriau nuo 27sav iki 38+5 sav. ir netgi eigoje buvo didinta dozė, taip pat 38sav guldė į ligoninę ir skatino gimdymą.
Veos parašė:
Pakenksit labiau jeigu negersit. Pati geriau nuo 27sav iki 38+5 sav. ir netgi eigoje buvo didinta dozė, taip pat 38sav guldė į ligoninę ir skatino gimdymą.
Kalbejau su daktare sake galiu negerti kol nenėžti kai pradės vėl nežėti tada vėl gerti
Veos parašė:
Jums gal buvo nustatyta ši liga man jos nera nustatyta tiesiog jei nežės gerti tuos vaistus ir tiek
k436191 parašė:
Jums gal buvo nustatyta ši liga man jos nera nustatyta tiesiog jei nežės gerti tuos vaistus ir tiek
tai siaip tie vaistai net ne taip veikia. Jie veikia ilgalaikei perspektyvoj. Tai jum dare kraujo tyrimus? Kuom remiantis gydytoja paskyre siuos vaistu? Tik vienu skundu, kad niezti?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai