Ekee parašė:
Kas kiek laiko dabar reikia jums tulzies rugsti tikrinti?
Kas savaitę darausi tyrimus🙈
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįEkee parašė:
Kas kiek laiko dabar reikia jums tulzies rugsti tikrinti?
IevaDau parašė:
Kreipiausi iš karto į šeimos gydytoją, tada nusiuntė į gimdymo namų patologijos skyrių, tada ten pasiguldė mane beveik savaitei, skyrė vaistus, kuriuos geriu iki ši…
O kokia mityba?
IevaDau parašė:
O sakykite kur darotes?🙈 as randu tik medicina praktika 47 Eur ir uosto poliklinika 43 Eur 🥲🥲🥲
Anabelezija parašė:
O kokia mityba?
https://www.lagd.lt/data/public/uploads/2023/02/2023-02-03-intrahepatine-nesciuju-cholestaze.pdf
Aguoona parašė:
Sveikos, toks klausimas, ar yra šansų, jeigu su pirmu nėštumu buvo cholestaze, tai su antru nebus? Ar pas jus su visais nėštumas buvo tas pats? 😊
Man taip nutiko, nors negalėjau patikėti ir tyriausi kas kelias savaites privačiai, rodikliai nei kart neišėjo iš normų.
Taip pat ir su gestaciniu diabetu - su pirmu nėštumu buvo, su antru ne.
Labai nustebau.
Linkiu kad ir jums nepasikartotu.
Sveikos, ties pilvo apacia ir bamba atsirado mazi paberimai, kuriuos paniežti, gydytoja apžiurėjo sako tikėtina, kad čia odos ligos, bet galimai gali buti susije su cholostaze, seip kitu simptomu kaip pedu ar delnu neziejimo ar viso kuno neturiu, gal yra kam nors taip buvo, jog pilva pabertu?
Anabelezija parašė:
O kokia mityba?
Pagrinde viskas virta, garinta, jokių keptų, rūkytų gaminių 😊
Ekee parašė:
O sakykite kur darotes?🙈 as randu tik medicina praktika 47 Eur ir uosto poliklinika 43 Eur 🥲🥲🥲
O tyrimus aš darausi Klaipėdos Affidea klinikoje, nes ten esu registruota, turiu klinikos nuolaidų kortelę 🤭, tai man tulžies rūgšties tyrimas kartu su ALT ir AST kainuoja 48€.
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai