2025.04.18 10:39 (prieš 9 mėn.)
egliukass parašė:
Sveikos ar echo gali klysti?🥺 pries 2sav buvau pas daktara apziurai maciau kaip sirdute plake po 2sav.vakar. apsilankiau pas kita daktare pasake kad gyvybes nematyt…
Nenoriu suteikt vilties, bet man su pirmuoju buvo taip... gyvenu UK, pastojau, vykau į LT atostogų ir galvojau prie to pačio apsilankysiu pas savo ginekologę (ji nuo paauglystės mane prižiūrėjo) turėjo palei mano paskaičiavimus būti 8sav ir 6 dienos. Nuėjau, daro echo ir tyli, vėl žiūri ir sako "nėštumas atitinka 5sav ir 6dienas, širdelės darbo nematyti, įtariamas nesivystantis nėštumas"... aš į ašaras, o ji man sako "neverk vaikeli, bus dar tų pastojimų, svarbiausia gali pastot. Turi du variantus, gali laukt kol išsivalys natūraliai arba galiu duoti vaistų, išgersi ir namie pasišalins viskas"... pasirinkau laukti kol išsivalys, nes dar turėjau vilties kad gal klysta. Kadangi pas ją vizitą gavau atostogų gale, nebebuvo niekur pas kitą gydytoją laiko apsilankyt, tai pasidariau kraujo tyrimus ir išvykau į UK. Parskridus parėjo tyrimų atsakymai ir HCG rodė normas telpančias į 9-10sav. Tai susiradau privačiai kur UK nueit kad sudeliot taškus ant i ir ką, vaikelis buvo beveik 10sav jau tuo metu ir jis ten mosikavosi rankytėm, širdelė stipriai plakė ir viskas baigėsi laimingai. Reziumė - jei yra galimybė, apsilankykite pas dar vieną gydytoją antrai nuomonei. Mano ginekologės aparatūra per sena kogero buvo delto ir nematė nieko ir tvirtino, kad nesivysto. Linkiu, kad viskas būtų gerai 🎈