Saulesspindulelis1 parašė:
Tai taip, as taip pat nerizikuoju ir geriau susilaikom, nors dar po planinio cp taip pat kuri laika negales lyt sant.🙈 kaip sakant bus metai celibato😀 Kai zinai del…
Koks ilgas jusu kelias 🥹❤️
Tai taip, as taip pat nerizikuoju ir geriau susilaikom, nors dar po planinio cp taip pat kuri laika negales lyt sant.🙈 kaip sakant bus metai celibato😀 Kai zinai del…
Šarlotė@ parašė:
Na taip, bet matyt ir tam ilgam kely yra sviesa tunelio gale🤞😊 nors jau netikejau ja.
Na taip, bet matyt ir tam ilgam kely yra sviesa tunelio gale🤞😊 nors jau netikejau ja.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ausmieja parašė:
Na taip, prezervatyvai nuo vaginozės apsaugotų, bet neapsaugotų nuo, tarkime, E.coli užnešimo ir šlapimo takų uždegimo. Aš gal buvau truputį prie tų paranojikių ir …
Mūsų irgi buvo planinis CP numatytas, bet mažylis pasibeldė keliomis dienomis anksčiau, tai gavosi toks kaip ir ekstra CP. Naktį pasirodė kraujo, tai jau nelaukiau. Nuvažiavau su 4cm kaklelio atsidarymu, tai CP pasiruošt buvo laiko, nes vandenys nenubėgę, sąrėmiai kas kelias minutes, bet švelnūs. Tai ramiai viskas vyko, be narkozės, su vietine nejautra, buvau sąmoninga. Vėliau pooperacinėje palatoje gavau pažindyti vaikutį ir jau visą laiką buvome kartu 😊 gražūs prisiminimai ❤
@akvarele parašė:
Aš jau po pirmojo echo! Vaisius vietoje, dabar 5sav+6d 🥰🥰🥰 Kiek daug laimės tas 3mm grūdelis teikia, apsvaigau 🤭
labai Jus sveikinu
aukit stiprus ir dideli
Sugalvojau parašė:
Po gimdymo jei maitinsit krūtimi, tai nebalins, kol nebaigsit.
Oho net nežinojau🙈o kodėl?
@akvarele parašė:
Aš jau po pirmojo echo! Vaisius vietoje, dabar 5sav+6d 🥰🥰🥰 Kiek daug laimės tas 3mm grūdelis teikia, apsvaigau 🤭
Sveikinimai didžiausi jums🥰🥰🥰o širdutės nepaklausė?
Ausmieja parašė:
Ne vien dėl išvalymo darosi tuos tyrimus žmonės, o ir dėl pasiruošimo - gal, pvz., reiktų kokių spec priemonių turėti iš anksto nusipirkus ir pan., kad nebūtų šokas…
Man 25 sav.bet iki šiol jokių lytinių santykių,nenoriu aš jokių infekcijų ar ten dar ko,išlaikiau tiek išlauksiu ir dar,mums su vyru mažylis visa laimė dabar.
SunMoon parašė:
Benusienė ir man sake, kad rizika didesne, tik 2%.
Del genetiniu, jei kas negerai, reikia zinoti ir tinkamai, tam pasiruosti-tiek med…
Tikrai taip,kai pasiruošęs visai kitaip,kitos operacijos būna dar negimus.
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai