Džiglė parašė:
Dar liko pats sunkiausias laikas ir svarbiausia išnešiot iki galo![]()
Iš visos širdies to linkiu jums
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįDžiglė parašė:
Dar liko pats sunkiausias laikas ir svarbiausia išnešiot iki galo![]()
Iš visos širdies to linkiu jums
giedrulisimo parašė:
Prg tirtas pastojus? Ar tik 7dpo?
Aspirino neliepė vartoti?
Jeigu skydliaukės TTH šokinėja, dažniausiai būna per aukštas. Tai pastojus reikia vartoti PRG??
Nes buvau pastojus ir po 5 sav persileidau, mano endo sako tai didelė tikimybė dėl TTH..
Gin tarė parašė:
Jeigu skydliaukės TTH šokinėja, dažniausiai būna per aukštas. Tai pastojus reikia vartoti PRG??
Tai tth aukštas skiriamas tiroksinas. Nes aukštas tth rodo sulėtėjusia skydliaukės funkciją, yra hormonų trūkumas, dėl ko gali vykti ankstyvi persileidimai. Su prg nesusiję.
Gin tarė parašė:
Yra tam tikros teorijos dėl TTH ir Prg, bet čia jau giliai kapstyti reikia. Aš asmeniškai ir mano gydytoja to nesieja.
TTH mažinti reikia vartoti tiroksiną. O dažnais atvejais, tik pastojus, didinti jo dozę ir stebėti, kaip kinta, nes po to jis gali ir kristi.
giedrulisimo parašė:
Yra tam tikros teorijos dėl TTH ir Prg, bet čia jau giliai kapstyti reikia. Aš asmeniškai ir mano gydytoja to nesieja.
Naudoju.. jau daug metų. Ir dabar vėl pakėlė nes buvo šoktelėjas iki 22..
Šiai dienai nukrito iki 3.
Ech kaip kiša koją jis man...
Ar kuri daretes progesterono tyrima? Gine sake 20 ciklo diena darytis. Pries kelias dienas susirgau mm po persileidimo. Is kart po mm norime bandyti nauja kurini kurti, kazin ar tai neiskraipytu tyrimu atsakymu? Ar palaukti tyrimo ir tada bandyti? Bet jei praleisiu vaisingas dienas😲
pupa19 parašė:
Ar kuri daretes progesterono tyrima? Gine sake 20 ciklo diena darytis. Pries kelias dienas susirgau mm po persileidimo. Is kart po mm norime bandyti nauja kurini ku…
Po mm pirmiausia reiketu eiti pas gine, kad patikrintu ar tikrai viskas issivale.
virsukalne parašė:
Po mm pirmiausia reiketu eiti pas gine, kad patikrintu ar tikrai viskas issivale.
Ligoninei patikrina iskarto ir paskui dar pas gine ejau. Nesivystantis trecias, tai zinau jau kas ir kaip..
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai