POKA parašė:
Is savo patirties galiu pasakyti, kad vyrai jaucia geriau ir ju nuojauta pasitvirtina beveik 100%![]()
beto pries pastojant vyras kazkada ir sake,tikiu,kad greitai bus leliu ir gal po menesio po dvieju isvydom II
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįPOKA parašė:
Is savo patirties galiu pasakyti, kad vyrai jaucia geriau ir ju nuojauta pasitvirtina beveik 100%![]()
beto pries pastojant vyras kazkada ir sake,tikiu,kad greitai bus leliu ir gal po menesio po dvieju isvydom II
Saule86 parašė:
na ka,merginos,einu praustis ir i liulialabanakt ir saldziu sapnu!!!
labos
ir leliuko Tau
Ruge parašė:
zinau, man irgi taip buvo... galvojau, plea, kaip kates... a 10 metu tylai laukiau... o kai sulaukiau, abu nestumai baigesi... zinai duok dieve kaip paskutinis, 6 savaites, nieko net nepajauciau, vis tik ziurejau, kad nenuleisciau i klozeta... bet kai reikia vaika i grabeli idet, tada jau buvo kitaip... 20 savaiciu tai nostabus zmogiukas
, su naguciais, su viskuo... as negalejau patiket... tik sildziau ir buciavau, vis galvojau, kad prades kvepuot
Patikėk Ruge,kaip aš tave gerai suprantu, labai labai gerai suprantu, mano sūnutis gimė 36 sav buvo tik prasidėjus, toks didelis, gražutis, juodi plaukučiai...
2 savaites buvo visko, laukėm stebuklo, užsakinėjo tėvai, draugai mišias, meldžiau, kaip aš meldžiau...prašiau kad Kajaus neimtų, kad paimtų mane vietoj jo, pradėjom tikėti, nu gal, gal išsikapstys, deja likus 5 dienom iki jo mirties, gydytojai pasakė kad nebesitikėtumėm jokio stebuklo... mano vyras tikėjo iki pabaigos, kad viskas bus gerai, o aš jau žinojau, mačiau ant jo kad ne
Kajus mirė išgyvenęs 20 dienų...aš ir dabar prisimenu kaip jis verkė, kaip laikėm aš, vyras ant rankų, o man jį paglosčius ieškojo papo...kaip aš jį laikiau mirusį, kaip bučiavau, mylavau, kaip jį atėmė iš manęs, liepė padėt į lovytę, kaip aš bėgau iš reanimacijos ir rėkiau, 18dieną bus pusė metų jau kaip nebėra, norėtųsi bandyti vėl,tik nežinau ar išdrįsiu, nežinau ar pavyks perlipti per save, nes kol kas kai pagalvoju apie tai apima didžiulė panika...
Subuke parašė:
Patikėk Ruge,kaip aš tave gerai suprantu, labai labai gerai suprantu, mano sūnutis gimė 36 sav buvo tik prasidėjus, toks didelis, gražutis, juodi plaukučiai...2 savaites buvo visko, laukėm stebuklo, užsakinėjo tėvai, draugai mišias, meldžiau, kaip aš meldžiau...prašiau kad Kajaus neimtų, kad paimtų mane vietoj jo, pradėjom tikėti, nu gal, gal išsikapstys, deja likus 5 dienom iki jo mirties, gydytojai pasakė kad nebesitikėtumėm jokio stebuklo... mano vyras tikėjo iki pabaigos, kad viskas bus gerai, o aš jau žinojau, mačiau ant jo kad ne
Kajus mirė išgyvenęs 20 dienų...aš ir dabar prisimenu kaip jis verkė, kaip laikėm aš, vyras ant rankų, o man jį paglosčius ieškojo papo...kaip aš jį laikiau mirusį, kaip bučiavau, mylavau, kaip jį atėmė iš manęs, liepė padėt į lovytę, kaip aš bėgau iš reanimacijos ir rėkiau, 18dieną bus pusė metų jau kaip nebėra, norėtųsi bandyti vėl,tik nežinau ar išdrįsiu, nežinau ar pavyks perlipti per save, nes kol kas kai pagalvoju apie tai apima didžiulė panika...
siurpai perejo.... d kaip as Tave suprantu
as tai zinok, kai trenkta vaiksciojau, man daejo, tik tada , kai jau veziau i kreamatoriuma, tada galutinai dasilo, kad viskas, o seip tai , zinok kaip priedurne... nu baisu
ir niekad neuzmirsi, NIEKADA
Subuke, saule, buk gera, paklausyk mano patarimo
bandyk, nelauk labai ilgai, bandyk vel... pamatysi, bus lengviau
negaliu, dar negaliu... galvojam apie tai daug, ir su vyru kalbam. Mano vyras šiuo metu misijoje esa, prieš išvažiuojant mes nesisaugojom, skėm kaip bus taip, bet turbūt taip jau buvo lemta, kad ne, nes kai prasidėjo mm man taip palengvėjo, pradėjau vėl miegot naktimis, supratau, kad mums dar per anksti buvo, sakau kaip grįš vyras mes perkalbėsim viską kas ir kaip, bet nelabai tikiu, dėl jo aš padarysiu viską, jis myli mus su sūnum iš pirmos santuokos jis, o vyras mano neturi savų vaikų, jo pirma čia santuoka, tai labai gerai suprantu ir jo norą turėti savo lelių, bet kaip pats sako nebus ir nereiks, vieną jau turim, svarbu tau ,mums ir Rimgaudui viskas gerai... kaip jis taip kalba tada aš labai noriu turėti su juo bendrų vaikų, tik mane stabdo tas visas pergyvenimas, sukrėtimas, tas nežmoniškas skausmas,ir mirusio Kajaus vaizdas...
Subuke parašė:
negaliu, dar negaliu... galvojam apie tai daug, ir su vyru kalbam. Mano vyras šiuo metu misijoje esa, prieš išvažiuojant mes nesisaugojom, skėm kaip bus taip, bet turbūt taip jau buvo lemta, kad ne, nes kai prasidėjo mm man taip palengvėjo, pradėjau vėl miegot naktimis, supratau, kad mums dar per anksti buvo, sakau kaip grįš vyras mes perkalbėsim viską kas ir kaip, bet nelabai tikiu, dėl jo aš padarysiu viską, jis myli mus su sūnum iš pirmos santuokos jis, o vyras mano neturi savų vaikų, jo pirma čia santuoka, tai labai gerai suprantu ir jo norą turėti savo lelių, bet kaip pats sako nebus ir nereiks, vieną jau turim, svarbu tau ,mums ir Rimgaudui viskas gerai... kaip jis taip kalba tada aš labai noriu turėti su juo bendrų vaikų, tik mane stabdo tas visas pergyvenimas, sukrėtimas, tas nežmoniškas skausmas,ir mirusio Kajaus vaizdas...
suprantu
as kai vel cia buvau pastojus, zinok, dziaugiausi kaip, bet nuejau pas gydytoja, paklause, ar laiminga, ir pradejau zliumbt kaip mazas vaikas, pasikukciodama ir sakau jai: labai bijau, kad tai pasikartos....
reikia laiko, bet as laiko kaip ir neturiu, man 36, jau reikia skubet
Ruge man 33, neskubėk, per skubėjimą mes tik klaidų pridarom daug... kai gulėjom klinikose, ten viena moteris trynukus pagimdė, ji pasakojo, kad su vyru 5 metus nieko nebuvo, o kaip davė dievas iškart 3... jai 37 metai
supratau vieną dalyką, reikia gyventi sau, savo artimiems žmonėms, kad ir kaip bepigu man taip kalbėt, bet aš bent jau šitą supratau, todėl mes su vyru ir kalbam apie viską, kas jeigu... ir dar ten viena moteris gulėjo, pagranduką pasigimdė, 4 vaikelį, o jei 43m...
tai ką supratau gyvenime, kad nereikia skubėt, viskam savas laikas mergyt savas laikas...
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai