niniukass parašė:
Sandrairelend man kaip ir tau antra karta suzinojus buvo kazkiek lengviau nei pirma karta, bet vis vien asaros tekejo upeliais, ejau klaipedoje gatvemis verkdama, taip pat Dievulio klausiau kodel , kodel ir vel man taip nutiko, kodel neleidzia mums su vyru tureti dziaugsmeli....bet dabar vel kai tik galesim kibsim i darbus ....o kokius tau tyrimus dare?
Sveikute:),man iskart rado kad skydliauke hormonu nebegamina,o tai galejo buti priezastis persileidimo,taip as tikiuosi,bet cia neaisku,nors dabar geriu vaistus,as pati privaciai tyriausi kariotipa su savuoju,ir kauno klinikose man dare tyrimus nuo tromboziu,bet nieko nerado,bet sake vistiek aspirina gerti nes jis rekomenduojamas po keliu persileidimu,jau reikia pradeti gerti pries pastojant ir sake iki36savaites tada,as galvoju kad jei pastosiu pagersiu duphastona iki kokios12 savaites nes ginekologe sake nepamaisys,tai ziuresim,tikiuosi trecias kartas nemeluos

. klausykit, o kaip ten su tuo aspirinu yra kad po tokiu nelaimiu ji reikia pagerti. Kuom jis padeda?? juk jis tik tirstina krauja, ar as klystu??? Ir dar vienas klausimas.... po kiek laiko geriausiai bandyt vel pastot, juk po persileidimo labai greitai gali vel uzkibti. LABAI NORIU LELIUKO,
bet ir noriu truputi sustipreti....